2777
2789

در مورد بچه ها میتونی بگی؟ من پسرم ۵سالشه همش ترس نبود منو داره.تا میرم داخل حموم اتاقی جایی با اضطراب دنبالم میگرده. خیلی بهم میچسبه و همش منو بوس میکنه در حدی که واقعا کلافه میشم. بنظرتون میتونه مشکلی وجود داشته باشه؟

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری سر بچم داد نزنم صبور باشم اول دعوا میکنم بعد گریه پشیمونی احساس مسکنم مشکل روانی دارم 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

چطور رفتار کنم که طرف بهم احترام بزاره و دوستم داشته باشه و بهم اعتمادش بیشتر بشه و گیر نده بهم و ...

چیکار کنم دیگه بهش گیر ندم؟ حس میکنم زیاد اذیتش کردم رفتارم یجوریه دوست دارم با سیاست باشم مثل بقیه خانما

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی؟

دیروز تاپیک زدم اما هیچکس نیومد🥲💔

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

با شوهری که فک میکنه همه چیشو مدیون مادرشه باید چکار کرد؟ مستقل نمیشه و میخواد از پدر و مادرش پیرش مراقبت کنه درحالیکه ۳تا داداش دیگه داره

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

ممنون که جواب میدی. ریشه فحاشی مردها به چی برمیگرده؟

یه جا خونده بودم زمان عصبانیت بدن برای اروم کردن خودش کارای ممنوعه انجام میده مثله فحاشی کتک کاری یا شکوندن یه چیزی کلا انجام کارایی که توی حالت عادی انجام دادنش بده 

نلایک
منم دارم روانشناسی میخونم  نظرت راجب اینکه بتونیم یکی رو فراموش کنیم چیه ؟؟؟ چطوری میشه ؟؟

باید خودتو سرگرم کنی با چیزای دیگه ، بهش فکر نکنی چیزای جدید یاد بگیری

مثلا ورزش کن یا زبان جدید یاد بگیر

اهداف کوتاه مدت بذار و کل تمرکزت رو روی اون بذار

با شوهری که فک میکنه همه چیشو مدیون مادرشه باید چکار کرد؟ مستقل نمیشه و میخواد از پدر و مادرش پیرش م ...

خیلی عادیه، بلاخره مادر و پدرشه و هرکسی نگران اونا هست

شاید فکر میکنه برادراش اونقدری ک باید وقت نمی‌ذارن

شما زیاد گیر نده، خودت هم درگیر نکن و اعصاب خودتون رو خورد نکنید

من خیلی شوخ و شیطونم ولی فقط تو جمعایی که دوستام هستن و اشنان به محض حضورم تو جمعی که غریبست ساکت میشم و نمیتونم درست حرف بزنم و همه بهم میگن چقدر مظلوم و ساکتی و میره رو مخم 😂

و اینکه تا پسر میبینم انگار لال میشم تو یه خانواده سمی بزرگ شدم که حس میکردن اگه با پسری حرف بزنم بقیه فکر میکنن منظور بدی دارم البته الان خانوادم بهتر شدن ولی خب من اذیت میشم و طبق عادتمه این موضوع 

و به شدتتتت منفی نگرم تا میخوام یه کاری کنم کلی فکر منفی میاد به سرم که منصرف شم

خیلی دوست دارم اجتماعی رفتار کنم ولی نمیتونم چیکار کنم براش به نظرتون که بتونم بهتر برخورد کنم و صحبت داشته باشم و استرس نگیرم 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

یه جا خونده بودم زمان عصبانیت بدن برای اروم کردن خودش کارای ممنوعه انجام میده مثله فحاشی کتک کاری یا ...

پس چرا برای همه اینطوری نیستن برای مادرشون برای خواهر برادر؟

فکر گنم ریشه در کودکیشون داره که درست تربیت نشدن

سلام. یکیو دوساله دوسش دارم و اون نمیدونه حسم یه طرفس و نمیتونمم بهش بگم خیلی سعی کردم بهش دیگ فکر نکنم و دلتنگش نشم اما نتونستم چیکار کنم تا بیخیالش بشم و بتونم فراموشش کنم و کمرنگ بشه؟ 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
چجوری سر بچم داد نزنم صبور باشم اول دعوا میکنم بعد گریه پشیمونی احساس مسکنم مشکل روانی دارم 

خدا نگهش داره عزیزم 

سعی کن باهاش صحبت کنی و زود از کوره درنری 

اول فکر کن چیکار میخوای بکنی بعد انجام بده