2777
2789

فک کنم هفته ۲۴هستم از دو هفته پیش بخاطر یروز لکه بینی دکترم آمپول نوشت گفت هرهفته بزن الان تقریبا ۱۰روزه نزدن ینی از وقتش گذشته اشکال نداره؟ 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرموقع باید بزنی.. حالا برو بزن بعض اینه نزنی، از هفته بعد دیگه دقیق بزن.. منم دیروز زدم

آخه من یروز دور از جون شما لکه بینی داشتم ک قط شد واس همین خیالم تاحدودی راحته، حالا امروز دیگه نمیتونم انشالله فردا میزنم

شما برا چی میزنی هفته چندی

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بله اشکال داره در اولین فرصت بزن طبق دستور پیش برو. من از هفته ۱۸ تا ۳۶ مرتبا هفته ای یکی زدم

ای وای ینی چ اشکالی ممکنه پیش بیاد😥الان شرایطشو ندارم تو خونه تنهام پسرمم خوابه فردا حتما میزنم

البته من خداروشکر مشکلی ندارم یدوز لکه بینی داشتم

من بعد زدنش نمک گرم میکنم میریزم داخل پارچه میذارم روش درد و خارش و ورمش خیلی کم میشه

دردش در حد همون یکی دو دقه اس تا بیام خونه خوب شدم معمولا

آخه من یروز دور از جون شما لکه بینی داشتم ک قط شد واس همین خیالم تاحدودی راحته، حالا امروز دیگه نمیت ...

خدای ناکرده ممکن بیاد..هراندازه که داده بزن.. تو وقتی امپول رو میزنی تا یکهفته اثر بخیش هست بعد دوباره شروع میشه..

من سرکلاژ شدم بخاطر همین بهم داذه..  ۱۳هفته و‌پنج روزم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰