2777
2789
عنوان

چی کار کنم سنم بالاتر بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 43 پست
تا حالا رنگ نکردم.می گن خیلی ضرر داره. به خاطر اونه؟ 

راسش من خودمم نمیپسندم رنگ مو 

ولی بخوایی سن بالا بنظر بیایی راهش همینه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ کردن موها.ارایش کردن و اینکه چاق شدن خیلی تاثیر داره...

آرایش در حد معمول همیشه دارم.چون تو اداره غلیظ نمی شه..یعنی خودم دوست ندارم..

ولی مو تا حالا رنگ نکردم 🤔

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

رنگ مو های روشن و بلوند سن رو بیش تر نشون میده،،ابرو های روشن،،لباسای تیره،،لباسای رسمی و....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم همینطوریم شغلت چیه شما؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

فک کنم زاویه داشتن صورت باعث بالا رفتن سن میشه ولی خوش به حالت سن منو همیشه بیشتر از سن واقعیم میگ ...

صورتم چاق نیست ولی خب پره.یعنی برم لاغر کنم صورتم و 🤔

اخه هرکسی فرق میکنه نوع چهره ش مثلا من موهام و پایین میندم و جلوشو فرق کج میریزم تو صورتم سنم و میا ...

نه خودم مدل موهای مختلفی انجام می دم سر کار.چون موهام لخته و خراب هم نیست.

ولی خب ابرو نازک زیاد مد نیست دوست ندارم 😭 حالا جوون تر بودم نازک بودااا 😂

آرایش در حد معمول همیشه دارم.چون تو اداره غلیظ نمی شه..یعنی خودم دوست ندارم.. ولی مو تا حالا رنگ نک ...

سه چهار کیلو وزن اضافه کنی فک کنم بیشتر نشون میده.

اخه از اقوام جوون بیست ساله داریم ک ماشالا یکم چاقه ،

چاق معمولیه  ها ولی انگار سی سالشه!

ولی همسرم لاغره ...اونم همه میگن پایینتر از سنش بنظر میرسه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خوش به حالت ....من در به در دنبال اینم کمتر ازسنم بنظربرسم اما ۴_۵سال بزرگترنشون میدم ....اینجوری خوبه که ....همیشه جوون وسرزنده بنظرمیای

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
مو مشکی سن رو پایین نشون میده  ابرو پهن و تیپ امروزی  اگه دقت کنی اکثرا کسایی که بهت میگ ...

آره موهام بلنده و به خاطر بلند موندن و سالم بودنش از رنگ می ترسیدم..حالا احتمالا دیگه وقتشه امتحان کنم 😂