2777
2789
عنوان

چی کار کنم سنم بالاتر بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 43 پست
رنگ مو های روشن و بلوند سن رو بیش تر نشون میده،،ابرو های روشن،،لباسای تیره،،لباسای رسمی و....

پوستم سفیده می ترسم رنگ روشن بهم نیاد..البته تا حالا موهام و رنگ نکردم از ضررش ترسیدم..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه چهار کیلو وزن اضافه کنی فک کنم بیشتر نشون میده. اخه از اقوام جوون بیست ساله داریم ک ماشالا یکم چ ...

من خودم اضافه داشتم تازه کم کردم خواهر 😂 

من خودم اضافه داشتم تازه کم کردم خواهر 😂 

😆😆😅

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پوستم سفیده می ترسم رنگ روشن بهم نیاد..البته تا حالا موهام و رنگ نکردم از ضررش ترسیدم..

به پوست روشن که خیلی رنگا میان،،از نسکافه ای و فندقی شروع کن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خوش به حالت ....من در به در دنبال اینم کمتر ازسنم بنظربرسم اما ۴_۵سال بزرگترنشون میدم ....اینجوری خو ...

زایمان یه مقدار چهره رو جا افتاده تر می کنه به نظرم..

منم خیلی بی بی فیسم همه میگن ولی من اعصابم خورد نمیشه مثل شما خوشحالم میشم همه اینهمه عمل وتزریق و پ ...

اگه سنم پایین تر بود آره.ولی الان دیگه ناناحت می شم کسی جدیم نمی گیره 😂

زایمان یه مقدار چهره رو جا افتاده تر می کنه به نظرم..

هم زایمان هم حجاب .وقتایی ک روسری وچادر دارم خانومانه ترنشون میدم .البته اگ لاغر وکوچولوموچولوباشی هم سنت کمتر نشون میده

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
از نظر من لباس اسپرت مثل شلوار جین و کتونی سن را کمتر نشون میده  چاقی سن را بیشتر نشون میده ه ...

کلاس و باشگاه می رم آره طبیعیه خب آدم لباس رنگی و اسپرت بپوشه بگن کم می زنی.ولی تو اداره که لباست تقریبا رسمیه و اونجوری هم آرایش نداری کسی جدیت نمی گیره اعصابم خرد می شه به خدا 😂