2777
2789

فردا تولد الکسه، دوست همچون خواهرم پیشنهاد داد در خونه خودش و با دست‌پخت عالی خودش کمکم کنه و تولد بگیره براش با اینکه فقط یکبار دیدن همو. میشناسه من چقدر دست و پا چلفتی و تنبل ام تو این چیزا!

دو تا از صمیمی‌ترین دوستاش رو از تو فیسبوک پیدا کردم و دعوتشون کردم، ی شهر دیگه زندگی میکنن و اینجا جایی ندارن بمونن، توقع نداشتم بخوان بیان ولی گفتن هر کجا و هر تایمی بگن هستن و هر کاری داشتم بهشون بگم! خیلی خوشحال شدم که انقدر الکس رو دوست دارن.

و یسری بچه‌های دپارتمان رو دعوت کردم! همه استقبال کردن. مهمونا شاید ۱۵ نفره حداقل و من بسیار استرس دارم! مهمونی خارجی نگرفته بودم تا الان. 

از دوستای خودم ۳ نفر رو دعوت کردم چون اکثر ایرانیا نمیدونن من با الکسم. 

نمیدونم پارتی رو چطور اداره کنم، پارتیای خودمون معمولا بازی می‌کنیم و می‌رقصید و حرف میزنیم که بسیار متفاوته با مدل اینا. نمیدونم فرهنگ ایرانی رو نشر و توسعه بدم یا دچار شوک فرهنگی نکنمشون یهویی!!

امیدوارم بتونم از پسش بربیام، بعدا براش تاپیک میزنم.

امروز هم میریم طبیعت، عکاسی و همونجا هدیه‌لش رو میدم.

هنوز نمیدونم چی بپوشم😆

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
چه عالی بعدا بهمون بگو چی شد چطور شد😍

آره حتما، چه بد بشه چه خوی میگم.

یکمم الکس درونگراست نمیدونم چطور رفتار میکنه و چطور رفتار کنم!

کمک!

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما، چه بد بشه چه خوی میگم. یکمم الکس درونگراست نمیدونم چطور رفتار میکنه و چطور رفتار کنم! کم ...

والا منم خیلی درونگرام از تولد و این مراسما هم فقط از خوراکی هاش خوشم میاد😶 توصیه ای ندارم ایشالا که خوشش بیاد👌