2777
2789
اخه تلاش نمیکنه حتی

خب نکنه. 

بچه‌ها با هم فرق دارن. برای غلت زدن که خودت میتونی بهش کمک میکنی، تا یاد بگیره. نشستن هم براش زوده. 

من دور و برم بچه‌ای دیدم که اصلاً چهار دست و پا نرفت، از سینه‌خیز رفتن مستقیم رفت به راه رفتن... (البته تایمی که بقیه بچه‌ها چهاردست و پا میرن، اون همچنان سینه‌خیز میرفت) 

شما هم عجله نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای‌بچه‌پنج‌ماه‌خوبه‌سین‌خیز‌رو‌خودت‌یه‌وسیله‌که‌صدا‌میده‌یا‌یه‌روسری‌بذار‌جلوش‌هر‌وقت‌خواست‌

بگیره‌یه‌کم‌دیگه‌بکش‌جلو‌اون‌طوری‌سریع‌سینه‌خیز‌

یاد‌میگیره‌بعضی‌از‌بچه‌ها‌هم‌غلت‌نمیزنن‌من‌پسر‌بزرگم‌تا‌هشت‌ماهگی‌غلت‌زد‌ولی‌بعدی‌غلت‌نزدسینه‌

خیز‌رفت‌یکم‌هم‌خودت‌باید‌وقت‌بذاری‌نشستن‌

هم‌فعلا‌زوده‌براش

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
برای‌بچه‌پنج‌ماه‌خوبه‌سین‌خیز‌رو‌خودت‌یه‌وسیله‌که‌صدا‌میده‌یا‌یه‌روسری‌بذار‌جلوش‌هر‌وقت‌خواست‌ بگیر ...

بچه من نزارم بشینه انقدر حیغ میزنه خودشو هلاک میکنه

انقدر نشستن دوست داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بچه من نزارم بشینه انقدر حیغ میزنه خودشو هلاک میکنه انقدر نشستن دوست داره

چندماه‌اگه‌از‌۶‌ماه‌به‌پایین‌نشستن‌زیاد‌واسش‌خوب‌

نیست

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یکهفته دیگه پنج ماهش میشه!!!

زوده‌هنوز‌زیاد‌نذارین‌بشینه‌اگه‌نشست‌

توبغل‌خودتون‌باشه

اینجوری‌کمتر‌‌به‌کمرش‌

فشار‌میاد‌تازه‌از‌آخرای‌هفت‌‌ماهگی‌

باید‌با‌کمک‌بشینه

زوده‌هنوز‌زیاد‌نذارین‌بشینه‌اگه‌نشست‌ توبغل‌خودتون‌باشهاینجوری‌کمتر‌‌به‌کمرش‌ بهش‌فشار‌میاد‌تازه‌ا ...

همون توبغلم..یه دستم زیرباسنش هست یه دستمم سینه اشو مواظبم..چون رفلاکس داره فقط این حالت آرومه. ...خوابیده خیلی اذیت میشه. برمیگرده تو گلوش شیری که خورده

همون توبغلم..یه دستم زیرباسنش هست یه دستمم سینه اشو مواظبم..چون رفلاکس داره فقط این حالت آرومه. ...خ ...

اینجوری‌اشکال‌نداره‌فکر‌کردم‌تنهایی‌‌

دورش‌چیزی‌میذارین

اینجوری‌اشکال‌نداره‌فکر‌کردم‌تنهایی‌‌ دورش‌چیزی‌میذارین

راستی‌اگه‌شیر‌خودت‌رو‌میدی‌عرق‌نعا‌با

شوید‌تازه‌‌خودت‌بوخورواسه‌رفلاکس‌نوزادت‌

خوبه‌حبوبات‌هم‌نخور

ن این دوس نداره روشکمودادمیزنه

از الان سعی کن بچه ات رو مقایسه با کسی نکنی که فردا باز برای قدش، باز برای وزنش، باز برای راه رفتنش،باز براش درسش تا آخر همین جوری باید حرص بخوری

راستی‌اگه‌شیر‌خودت‌رو‌میدی‌عرق‌نعا‌با شوید‌تازه‌‌خودت‌بوخورواسه‌رفلاکس‌نوزادت‌ خوبه‌حبوبات‌هم‌نخور

نه گلم شیرخشکیه..عاجز شدم بخدا