2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختم🙂

144 بازدید | 10 پست

۲ ساعت گریه کردم سرم درد میکنه کلی درس دارم شب مهمون فضول داریم که اصلا حوصلشونو ندارم 

دوستم خیلی باهام بد برخورد میکنه جدیدا 💔

از بچه های کلاسمونم بدم میاد یه سری آدم عقده ای من مدرسه قبلیم همکلاسیام اینطوری نبودن خیلی باهاشون خوب بودم ولی اینا نمیدونم چرا اینطورین

میخوام مدرسه مو عوض کنم برای ترم دوم مامانم راضی نمیشه 

افسردگی، وسواس فکری هم دارم کنار اینا و اصلا اعتماد به نفس ندارم 

حتی اگه ادما باهام بد برخورد کنن من باهاشون خوبم همه رو زود می بخشم اصلا واسه خودم ارزش قائل نمیشم

دلم نمیخواد دیگه زندگی کنم ولی از مرگ و خودکشی هم میترسم

خیلی سخت شده برام زندگی کردن تحمل کردن دیگه نمیکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄من ۷ سال مدرسه م همین‌ه با آدمای مضخرف  دوستام رفتن غیرانتفاعی بی معرفتی منو تنها گذاشتن اف ...

خیلی سخته درکت میکنم 

تراپیستم که نمیتونه مشکلامونو حل کنه فقط شاید بتونیم بهتر تحمل کنیم

خیلی سخته درکت میکنم  تراپیستم که نمیتونه مشکلامونو حل کنه فقط شاید بتونیم بهتر تحمل کنیم

هعی بعد تو خونه هم افراد خانواده اعصابتو بهم میریزن 

واقعا بعضی وقتا فک میکنم مشکل از منه 

هرچی به دیگران کمک میکنم مهربونم پیام میدم انگار با دیوارم کاش یرزوی حال هردوتامون خوب بشه😭

بعدم مدرسه مو میخواستم عوض کنم دوستام گفتن نرو من بخاطر اونا موندم ولی رفتن همه شون سه هفته اول مهر 

خیلی بدشانسم

هعی بعد تو خونه هم افراد خانواده اعصابتو بهم میریزن  واقعا بعضی وقتا فک میکنم مشکل از منه  ...

دقیقا خانواده هم هستن 

منم شاید واقعا مشکل از منه که همه آدما اینطوری میکنن باهام

من مدرسه مو هرطور شده باید عوض کنم واقعا نمیکشم دیگه