2777
2789
عنوان

خیانت چتی شوهرم

965 بازدید | 27 پست

به یه دختری دو روز بود اشنا شده بود..(دختره پاپیچ شده بود)چتشونو دیدم ..دختره کلی عکس فرستاده بود ..خوشگلم بود..شوهرمم براش عکس فرستاده بود کلی حرف زده بودن..شوهرم بهش سپرده بود وقتی خونه میرم پیام نده زنم نفهمه یه وقت ..توی دو روز خیلی صمیمی شده بودن درسته دختره بیشتر پیام میداد ولی شوهرمم با وجود درونگرا بودنش خوب بود. رفتم سرچ گوشیش دیدم همزمان که با دختره حرف میزده داستانهای شهوانی هم میخونده ..در صورتیکه شب قبلش من رابطه جنسی خوب باهاش داشتم سیرابش کرده بودم ... به روش اوردم پررو پررو میگه من نیت خاصی نداشتم فقط میخواسنم ببینم شمارمو از کی گرفته... دو روزه گریه زاری میکنه ببحخشمش ولی نمیتونم ..خودمم دارم له میشم دیگه ..اصلا از ذهنم نمیره..شما بودین چیکار میکردین؟

درمان شه باید

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختره چی بود 

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

این زندگی درست بشو نیست 

سیرابش کرده ب‌ودم دیگه چیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ازخجالت دختره درمیومدی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ازخجالت دختره درمیومدی

شایذ دختره اصن ندونه اون متاهل بوده برفرض بدونه درستع ادم لجنی هس ولی طرف حساب اسی شوهرشه اون باید پشتش باشع از ی غریبه چ توقعی میشع داشت

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺