به یه دختری دو روز بود اشنا شده بود..(دختره پاپیچ شده بود)چتشونو دیدم ..دختره کلی عکس فرستاده بود ..خوشگلم بود..شوهرمم براش عکس فرستاده بود کلی حرف زده بودن..شوهرم بهش سپرده بود وقتی خونه میرم پیام نده زنم نفهمه یه وقت ..توی دو روز خیلی صمیمی شده بودن درسته دختره بیشتر پیام میداد ولی شوهرمم با وجود درونگرا بودنش خوب بود. رفتم سرچ گوشیش دیدم همزمان که با دختره حرف میزده داستانهای شهوانی هم میخونده ..در صورتیکه شب قبلش من رابطه جنسی خوب باهاش داشتم سیرابش کرده بودم ... به روش اوردم پررو پررو میگه من نیت خاصی نداشتم فقط میخواسنم ببینم شمارمو از کی گرفته... دو روزه گریه زاری میکنه ببحخشمش ولی نمیتونم ..خودمم دارم له میشم دیگه ..اصلا از ذهنم نمیره..شما بودین چیکار میکردین؟
آدرس دختره رو پیدا کن آبروشو ببر کرم از دختره بوده همه مردا یکم ازشون تعریف کنیو پاپیچشون بشی وا می ...
شوهر ایشون هم یوسف پیامبره لابد
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودمم به جدایی فک میکنم ...با خودم میگم ادمی که هیچی براش کم نزاشتم هیچی از زیبایی کم ندارم با چنتا ...
زود تصمیم نگیر ولی بسیار حواس جمع باش
اروم اروم پیش برو
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میگم اگ اینجا بود بگو تا بریم حالشو بگیریم برات. عاشق کاراگاه بازیم😀
آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...
بلانسبت ب هر حال همه میدونن اینو ک مرد سخت عنصر خیلی کم پیدا میشه و ب احتمال ۹۵ درصد اگ دختره مرض ...
با اون نه با یکی دیگه چت میکرد
اگه مردا انقده شل هستن برام سواله چرا انقده مقام های کلیدی رو بهشون میدن