2777
2789
عنوان

خیانت چتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زندگی درست بشو نیست  سیرابش کرده ب‌ودم دیگه چیه

خودمم به جدایی فک میکنم ...با خودم میگم ادمی که هیچی براش کم نزاشتم هیچی از زیبایی کم ندارم با چنتا عکس زود منو فروخت به چه درد میخوره

آدرس دختره رو پیدا کن آبروشو ببر کرم از دختره بوده همه مردا یکم ازشون تعریف کنیو پاپیچشون بشی وا می ...

شوهر ایشون هم یوسف پیامبره لابد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودمم به جدایی فک میکنم ...با خودم میگم ادمی که هیچی براش کم نزاشتم هیچی از زیبایی کم ندارم با چنتا ...

زود تصمیم نگیر ولی بسیار حواس جمع باش 

اروم اروم پیش برو

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چطور؟

میگم اگ اینجا بود بگو تا بریم حالشو بگیریم برات. عاشق کاراگاه بازیم😀

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  
بلانسبت ب هر حال همه میدونن اینو ک مرد سخت عنصر خیلی کم پیدا میشه و ب احتمال ۹۵ درصد اگ دختره مرض ...

با اون نه با یکی دیگه چت میکرد

اگه مردا انقده شل هستن برام سواله چرا انقده مقام های کلیدی رو بهشون میدن