2777
2789
عنوان

کسی بوده بابتای ۳۳ باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 83 پست
من سه شنبه صبح بی بی مثبت شد ظهر رفتم آزمایش بتا ۱۶ بود. پنجشنبه عصر تکرار کردم گفت چهارصد و خرده ای ...

منم همینم بیبیم دوروز قبل موعد هالی کمرنگ بود ولی روز موعد و فرداش قبله اینکه برم آزمایش پررنگ بود نه به پرنگی خط کنترل ولی پررنگ بود قشنگ

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

انشالله که خیر ببینی اجی.خداکنه همینجور که میگی باشه ولی من روز ۳۴ سیکلم دادم چون ۳۳ موعدم بود  ...

همچنین عزیزم فقط استرس نداشته باش بزار چند روز بگذره.برا من منظم بود 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعده یه هفته اشکالی نداره چون تنبلی دارم گفتم شاید زودتر باید برم دکتر و قرصی چیزی بده.متفورمین و آو ...

تنبلی باردار شدن ب تاخیر میندازه فقط همین 

ن احتیاجی نیست چیزی بخورین 

همچنین عزیزم فقط استرس نداشته باش بزار چند روز بگذره.برا من منظم بود 

برای منم نامنظمه ولی در حد چن روز.چون که تنبلی دارم خودم میگم شاید لقاح دیر بوده ولی از یه طرفم تو نی نی سایت سرچ میکنم و میخونم همه بتاشون بالای ۲۰۰ هست و این منو میترسونه

برای منم نامنظمه ولی در حد چن روز.چون که تنبلی دارم خودم میگم شاید لقاح دیر بوده ولی از یه طرفم تو ن ...

عزیزم پیشنهاد میدم یه نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها بخونی و بهدش ان شاءالله با دل اروم این دوران رو بگذزونی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
برای منم نامنظمه ولی در حد چن روز.چون که تنبلی دارم خودم میگم شاید لقاح دیر بوده ولی از یه طرفم تو ن ...

ن اونا هرکدوم ی هفته یا چند روز بعد موعد رفتن حتی بی بی هاشونم نا تاخیر نداشتن اکثرا نزدن من خودم ۶روز قبل موعد بی بی زدم برا همین زود رفتم ک اذیتم شدم.ب اونا نگا نکن شمام چون زود زدی مث من کمه بقول اون دوستمون بتات ک خوبه و بارداری ولی ب رشد بتات نگا کن ک اینم توی ازمایش بعدی نشون میده اصلا جای نگرانی نیس بخدا من زندایی مادرم بعد ۱۳سال بچه دارشد شما ک ی تنبلی سادس انقدر خودتو اذیت نکن مامانی برا جوجت خوب نیستا الان فقط استراحت کن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عزیزم پیشنهاد میدم یه نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها بخونی و بهدش ان شاءالله با دل اروم ا ...

ممنون گلم که گفتی چجوریه بگو الان میخونم

بله من با بتا ۱۰ اونم سه چهار روز بعد موعد باردار بودم😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ن اونا هرکدوم ی هفته یا چند روز بعد موعد رفتن حتی بی بی هاشونم نا تاخیر نداشتن اکثرا نزدن من خودم ۶ر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت انشالله که باشه.این دوروزه اصلا حوصله خودمم نداشته و فقط غصه خوردم بیشتر از اینکه خیلی انتظارشو کشیدم ووقتی بیبیم مثبت شد اینقد خوشحال بودم که خواب نداشتم و فقط خداروشکر میکردم که روز آزمایش حسابی خورد تو ذوقم و زنگ زدم گفت نه مثبت نه منفی ما به بتای بالاتر میگیم مثبت که اصلا نفهمیدم چجوری قط کردم گوشیو