2777
2789
عنوان

کسی بوده بابتای ۳۳ باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 83 پست

ان شاءالله شما هم بارداری. ان شاءالله خدا خودش نی نی هامونو حفظ کنه و به سلامت دنیا بیان. برای منم دعا کنید. ۶ ماه قبل سقط داشتم. من دعاتون میکنم ان شاءالله فرزند سالم و صالح و عاقبت به خیر نصیبتون بشه. نصیب شما و ما و همه منتظرا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم این ماه اوابست خورده بودم و شوهرم فرتیل اید

منم و شوهرم هم همینا +اسپریژن و پومگا۵ و ویتامین c و does

خودمم لتروزول و تاموکسیفن و ویتامین هاو آوابوست و متفورمین

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از راهنماییت انشالله که باشه.این دوروزه اصلا حوصله خودمم نداشته و فقط غصه خوردم بیشتر از ...

خواهش گلی نگران نباش.برا منم همینطوری بود۱۹خب خییییلی کم بود گف ممکنه خارج رحم باشه هم اون هم ماما هم دکتر دنیا رو سرم خراب شد ولی بازم شوهرم میگف ن اینطور نیس خودمم میگفتم اگه بچه منه قوی تر از این حرفاش شکر خدام سالم بود برا شمام همینطور میشه مطمئنم ب خودش توکل کن هوا دلتو داره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بله من با بتای 19 باردار بودم 

منظم نبودم و نمیدونم با چند روز تاخیر ولی مهم اینه که بره بالا

دو سه روزه دیگه تکرار کن آزمايش رو ان‌شاالله که رشد داشته 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خواهش گلی نگران نباش.برا منم همینطوری بود۱۹خب خییییلی کم بود گف ممکنه خارج رحم باشه هم اون هم ماما ه ...

انشالله سپردم به خودش ولی کاش دلمم آروم میکرد اینقد استرس نکشم

خانما یک سوال من روز۸پریودیم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۲۴ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم بعد ده روز لکه بینی داشتم یک روز اونم کم فردا موعدمه به نظرتون احتمال بارداری هست ؟

خدایاشکرت
بله من با بتای 19 باردار بودم  منظم نبودم و نمیدونم با چند روز تاخیر ولی مهم اینه که بره بالا ...

انشالله ممنون از اینکه جوابمو دادین.خداکنه منم مادر شم