2777
2789
عنوان

کسی بوده بابتای ۳۳ باردار باشه

941 بازدید | 83 پست

خواهش میکنم جواب بدین با یه روز تاخیر بتام ۳۳ بود و باید تکرار کنم فردا خیلی ناراحتم بعده این همه انتظار الان اینجوری شد چیکار کنم بیشتر بره بالا آیا اصلا بارداری هست؟

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

من با بتای ۱۹ باردارم😐بعدش بیشتر شد

البت گفتن ممکنه خارج رحم باشه ک نبود

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با بتای ۱۹ باردارم😐بعدش بیشتر شد البت گفتن ممکنه خارج رحم باشه ک نبود

خداحفظش کنه برات بچتو.واقعا راس میگه میترسم تنبلی دارم و ۹ ماهه منتظرم باکلی قرص و دکتر رفتن.الان نمیدونم شنبه زنگ بزنم دکترم بگم بهش یا برم دوباره آزمایش؟؟

بله روز موعد آزمایش دادم بتا ۳۷ بود. دوباره هم ازمایش ندادم ۸ هفته رفتم سونوی قلب.  الان کلاس ...

خداحفظش کنه.خداکنه که باشه برای منم زنگ بزنم به دکتر یا برم دکتر شنبه چیکار کنم؟

صد در صد بارداری هست 33  بعدم 1 روز تاخیر خیلی کمه حداقل 1 هفته میگذره بعد میرن شماهم الان نر ...

بعده یه هفته اشکالی نداره چون تنبلی دارم گفتم شاید زودتر باید برم دکتر و قرصی چیزی بده.متفورمین و آوابوست و ویتامین دی میخوردم که از بیبی چکم که مثبت شد دیگه نخوردم

بارداری که هست روند رشد بتات مهمه انشالله که بالا میره

انشالله خداکنه خیلی میترسم چیزی باشه یا پوچ باشه این ماه محرک خوردم با آوابوست که کیفیت داشته باشه 

خداحفظش کنه برات بچتو.واقعا راس میگه میترسم تنبلی دارم و ۹ ماهه منتظرم باکلی قرص و دکتر رفتن.الان نم ...

فداتشم عزیزم ممنون همچنین.اشتباه دوتامونم این بود ک زود رفتیم من همون روز موعدم رفتم باید ۱هفته ۱۰روز بگذره بعد بری ک بتا بره بالا من زود رفتم کلبم استرس کشیدم ۳بار بتا دادم دومی ۹۱بود سومی ۸۴۷ تو ۳روز پشت سرهم ک فقط بفهمم بالا میره و سالمه دیگه دیدم رفته بالا بازم دکتر گف ممکنه خارج رحم باشع بیخیال شدم فقط گفتم برام سونو بنویس طبق اخرین پریودم گزاشتم ۸هفتم سونو ک جوجم۶هفته و ۲روزش بود قلبشم تشکیل شده بود.توکل ب خدا استرس نداشته باش بزار چند روز بگذره باز تکرار کن حتما هستی همه چیم نرماله تنبلی دلیل بر باردار نشدن نیس خیلیا داشتن و الانم بچشون بزرگ شده

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بعد از ۴۸ساعت تو همون آزمایشگاه تکرار کن باید عددش دوبرابر شده باشه

میگین شنبه برم یا صبر کن سه شنبه که بشه ۷ روز تاخیر یا برم دکترم؟؟

من سه شنبه صبح بی بی مثبت شد ظهر رفتم آزمایش بتا ۱۶ بود. پنجشنبه عصر تکرار کردم گفت چهارصد و خرده ای هست.

خودم حدس میزنم اولی رو احتمالا اشتباه کردن. چون بی بی چک بالای صد مثبت میشه. ولی دیگه نمیدونم چه طور شده

سه شنبه شب خیلی خیلی درد پریودی داشتم فرداش تموم شد کلا.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فداتشم عزیزم ممنون همچنین.اشتباه دوتامونم این بود ک زود رفتیم من همون روز موعدم رفتم باید ۱هفته ۱۰رو ...

انشالله که خیر ببینی اجی.خداکنه همینجور که میگی باشه ولی من روز ۳۴ سیکلم دادم چون ۳۳ موعدم بود 

شما سیکلت منظم بود یانه

خداحفظش کنه.خداکنه که باشه برای منم زنگ بزنم به دکتر یا برم دکتر شنبه چیکار کنم؟

والا منم این ماه باردارم بتام رو یک روز بعد از موعد زده بود بیش تر از ۲۰ .

واسه ۱۵ آبان نوبت گرفتم سونوی قلب. بنظرم باردارید و لازم نیست کار خاصی کنید.فقط نوبت بگیرید برای سونو