2777
2789
عنوان

چجوری با دانشگاه کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو من از یکشنبه میرم تروخدا نگو که بده

بنظر من بده نمیدونم چرا خیلی هم بد نیستا شاید چون ترم اولیم نمیدونم 

ولی بستگی ب کلاس  رشتت  و اینا هم داره نگران نباش

منم دانشجو ام  استرس نداره ک😕

عزیزم همه ک مث هم نیستن منم اصن ادم استرسی نیستم ولی نمیدونم چرا تو این قضیه اینجوری شده دست خودم نیست 

در طول روز اصن حس نمیکنم استرس دارم ولی اصن اشتها ندارم یا اصن نمیتونم بخابم هر موقه ی دوساعت خابیدم خاب دانشگاهو دیدم 

عزیزم همه ک مث هم نیستن منم اصن ادم استرسی نیستم ولی نمیدونم چرا تو این قضیه اینجوری شده دست خودم نی ...

من بر عکس تو خیلی استرسی ام ولی دانشگا استرس ندارم 

اعتماد به نفست پایینه؟ از چیزی میترسی؟؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

من بر عکس تو خیلی استرسی ام ولی دانشگا استرس ندارم  اعتماد به نفست پایینه؟ از چیزی میترسی؟؟

ترس ن ولی انقد ادمای مختلف دیدم همشون عملی و و با کلی ارایش و اینا با استایلایی ک من اصن دوس ندارم حس میکنم جام اونجا نیست

چن سالته  راستش منم خیلی استرسی بودم اما الان دیگه چون دیگران نظرشون مهم نیست برام دیگه استرس ...

ن بابا من اولین مسئله ایه ک استرس گرفتم بخاطرش منو همه ب بخیالی میشناسن 

سال اولیم 19 /20 سالمه

ترس ن ولی انقد ادمای مختلف دیدم همشون عملی و و با کلی ارایش و اینا با استایلایی ک من اصن دوس ندارم ح ...

میدونی تویه کل جامعه هم که نگاه کنی آدما متفاوتن از نظر طرز پوشش، آرایش و غیره 

اینکه ما نسبت به جامعه ای که همه توش پلنگن فقط یه آدم معمولی ایم اصلا بد نیست به نظر من خیلیم قشنگه🥲

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️