2777
2789
عنوان

چجوری با دانشگاه کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 49 پست
بخاطر درسا هم هست ولی جدا خودم درطول روز حس نمیکنم استرس دارم  اینک نمیتونم بخابم یا تو خاب هم ...

درکت میکنم. خودمم الآن سال اولیه که دانشگاه می رم. تا آدم به محیط جدید عادت کنه طول میکشه. استرس درس ها هم که داره منو میکشه‌ .از یه طرف هعی باید مواظب باشم تو دانشگاه سوتی ندم. اصلا یه وضعیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

...I got this feeling in my SOUL

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس ندارم مرکز توجه باشم  حس میکنم ن تنها اعتماد بنفسم ب فنا رفته بلکه گوشه گیر تر شدم

چرا فکر میکنی مرکز توجهی؟ بابا اون قدری که ما فکر میکنیم فلانی داره راجبمون چی فکر میکنه اصن کسی براش مهمم نیست 😐😂

چرا گوشه گیر؟؟ بابا تفاوت دلیل دور شدن نیست که 

خب هر کسی یه جوره با یه پوشش با یه ظاهر دلیل نمیشه ارتباط نداشته باشن ک

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

تو ام میتونی مث اونا باشی ولی خب سبک و استایل مخصوص خودتو داری فقط یچیز میخام بهت بگم هیچی تو دنیا ...

دانشگاهورشتمو دوس دارم 

دوس دارم نامرعی باشم ولی استادا منو نبینن و بم گیری چیزی ندن بچه ها هم تا وقتی خودم چیزی نگفتم دورو برم نپلکن