2777
2789
عنوان

تفاوت سنی در ازدواج.....

632 بازدید | 41 پست

به نظرتون زن 12 سال از مرد بچه تر باشه و زن مطلقه اما مرد مجرد باشه و هرچی مرد رو رد کنه و نه بگه باز هم ول نکنه و بگه میخوامت و چند سال هم دنبالش باشه که جواب, مثبت بگیره و حتی بگه بچه رو هم قبول مبکنم بزرگش میکنم ایا این ازدواج سرانجام داره؟؟  کسی رو دیدین؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه همینجوری حدس زد

یعنی چی؟؟؟  پسره خیلیییی رو حرفش مونده حتی جلو خانوادش وایساده مبگه نیایید خودم عقدش میکنم حالا دختره مخالفه فقط به خاطر تفاوت سنی و مجرد بودن پسره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
دقیقا شرایط منو گفتی همین سن همین شرایط فقط بچه پیش همسر سابقمه انگار داستان منو گفتی

شما چکار کردی؟؟؟  قبول کردی؟؟؟  دختره فقط ترسش از تفاوت سنیه اما پسر هیچ عقب نشینی نداره ول کن هم نیست گفته نمیذارم غیر از من با کسی ازدواج کنی

دقیقا شرایط منو گفتی همین سن همین شرایط فقط بچه پیش همسر سابقمه انگار داستان منو گفتی

درخواست دوستی دادم اگه خ استید قبول کنین

شما چکار کردی؟؟؟  قبول کردی؟؟؟  دختره فقط ترسش از تفاوت سنیه اما پسر هیچ عقب نشینی نداره و ...

بله الان ۶ ساله همسرشم 

خیلی دوستش دارم

اونم خداروشکر دیوانه وار عاشقمه

همسر سابقم ۵ سال تفاوت سنی داشتم اما نگم از زندگیم برات

یعنی چی؟؟؟  پسره خیلیییی رو حرفش مونده حتی جلو خانوادش وایساده مبگه نیایید خودم عقدش میکنم حالا ...

بچه ش دختر یا پسره

پسره چند سالشه دختره چند

شغل پسره چیه

چون بچه داره معلوم نیس بعدا چه جوری میشه بعضیا تو میدان عمل بازنده میشن

زنه خوشکله؟؟

ممکنم هست با هم خوب باشن

بچه ش دختر یا پسره پسره چند سالشه دختره چند شغل پسره چیه چون بچه داره معلوم نیس بعدا چه جوری میشه ...

بچه دختر پسره عاشق بچشه هرروز میره میبینش میگه بزرگش میکنم پسره 22 دختره 34 الان سه ساله ول کن نیست حتی دانشگاه هم میره نگاه به کسی میکنه چپ و راست زنگ به دختره میزنه عشقم عشقم صداش میزنه زنه هم قشنگه و زیاد سنش بهش نمیخوره با هم بیرون میرم تفاوت سنی مشخص نمیشه

قبول میکنم اگه خودش خیلی پیگیر باشه چون سنش هم زیاده اره 

نه پسره بچه تره

من خودم به شخصه هیچوقت هیچوقت بزرگ شدن بچه توسط ناپدری ونامادری مخصوصا ناپدری رو دوس ندارم اگه بچه داره نه ولی اگه بچه نداره چه اشکالی داره به هرحال جوونه و میتونه تشکیل زندگی بده 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه