2777
2789
عنوان

شیرنصف شب خوردن نوزاد

208 بازدید | 37 پست

ببخشید پسردوسالم شبا بلند میشه وشیرگاو میخوره خیلی سخته نصف شب ازخواب بیدارشم و شیر گرم کنم ایا میشه شسررو توفلاکس چای بریزم؟آیاتجربه ای دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شیر نیمخوای بگیری ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

از شیر نیمخوای بگیری ؟

شیرخشکی بودازشیر گرفتمش.تا دوهفته خوب بود و کناراومد.اما سه روز تب کرد.دیدم براشیر بی تابه.گفتم تب داره اذیت میشه اگه شیرنخوره .بهش شیر گاو دادم  الان هرازدوساعت شیرگاو میخاد غذاهم کم میخوره.

دختر منم ی سال سه ماهشه ولی تا صبح دوبار پامیشه شیر میخوره،نمیدونم چجوری قطع کنم

عادتش بده به نون خوردن ولا بلا دندون هاش خراب میشه مثل من

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺
شیرخشکی بودازشیر گرفتمش.تا دوهفته خوب بود و کناراومد.اما سه روز تب کرد.دیدم براشیر بی تابه.گفتم تب د ...

معدش داغون میشه

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺