2777
2789
عنوان

پسر ۱۲ سالم همه چی رو خراب میکنخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 57 پست

برای بچه 12 ساله اصلا نرمال نیست این کارا

حتما  حتما پیش یه روانشناس کودک و نوجوان ببریدش 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزرگتر شد بهتر شد  ولی خب بعضی موقع ها هم خراب کار می‌کنه

هر اتاقی میره باید مواظب باشم خراب نکنه بچه سرکشی نیست مظلومه نمیدونم چرا اینجوری می کنه تمام اسباب بازی های خواهر برادراش و خراب میکنه اصلا هر چی دستش برسه سالم درنمیاد 

به نظرم این بچه یه مشکل درونی داره که اینطوری برون ریزیش می کنه، تا کار به جاهای باریکتر و خدای نکرده بزهکاری در بزرگسالی نکشیده به فکر درمانش باشید. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

از چند سالگی پیش شما بوده؟؟

با همسرتون صحبت کنید ببریدش مشاور  

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هر اتاقی میره باید مواظب باشم خراب نکنه بچه سرکشی نیست مظلومه نمیدونم چرا اینجوری می کنه تمام اسباب ...

انرژیش خیلی زیاده اما به خاطر غم بزرگ زندگیش سرکوب شده. مظلوم بودن هم چیز خوبی نیست که.

کلاس ورزشی پر تحرک میره؟

البته من روانشناس نیستم ها. فقط به نظرم اینطوری اومد.

حتما ببرش بازی درمانی و روانشناس کودک

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سنش که بره بالابزرگ بشه عاقل تر میشه بهتر میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

از چند سالگی پیش شما بوده؟؟ با همسرتون صحبت کنید ببریدش مشاور  

الان دوساله خیلی به من وابسته هستش امروز بهش گفتم چند روز نمیخوام باهات صحبت کنم اینقد گریه کرده نمیدونم چیکار کنم بخدا همه وسایلای خودش و خراب میکنه مداد فشاریش و تو یه روز شکست 

انرژیش خیلی زیاده اما به خاطر غم بزرگ زندگیش سرکوب شده. مظلوم بودن هم چیز خوبی نیست که. کلاس ورزشی ...

نه نمیره درسش به شدت ضعیفه هیچ درسش و نمیتونیم برسونیم 

هر اتاقی میره باید مواظب باشم خراب نکنه بچه سرکشی نیست مظلومه نمیدونم چرا اینجوری می کنه تمام اسباب ...

اگه خیلی بیش از حد داره این کارو انجام میده 

بهتره ببرینش پیش روانشناس 

بهتر می‌تونه کمکتون بکنه

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾