2777
2789
عنوان

پسر ۱۲ سالم همه چی رو خراب میکنخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 57 پست
بله صد درصد

بعدش همسرت میگه اگه رها نکنه چی میشه؟

بگو قلب بچه ها پر از احساسه. مثل ما بزرگ ها نیست که با منطق پر شده باشه. بچه ای که نتونه رها کنه اعتماد به نفسش رو از دست میده. دوست نمیتونه پیدا کنه. یا حتی در موارد شدید متاسفانه میتونه به مواد مخدر یا دوست های ناباب رو بیاره.

دوباره همسرت میگه وای باید چیکار کرد؟

بگو اگه تو راضی باشی با روانشناس های مخصوص کودکان که مثب پسرخودمون احساسات سرکوب شده دارن چند جلسه صحبت میکنیم.

اونها راهکارهای مختلفی دارن. مثلا بازی یا موسیقی یا قصه گفتن. بچه میتونه باهاشون همذات پنداری کنه و بهش ناراحتی دلش رو بگه. بعد اون مشاوره با ما صحبت میکنه که به عنوان یک پدر و مادر چطوری برخورد کنیم تا از این بحران عبور کنه.

اینطوری بگی همسرت قبول نمیکنه؟ جبهه میگیره؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خدانکنه💙اون بچه جزشمادیگه کسی نداره دوستتم داره توروخداصبوری کن فعلاتااین عاداتش درست شه وسیله و... ...

سعی میکنم ممنون عزیزم امشب حالم خیلی بده دعا کن یه راهی پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش همسرت میگه اگه رها نکنه چی میشه؟ بگو قلب بچه ها پر از احساسه. مثل ما بزرگ ها نیست که با منطق پ ...

همسرم فوق العاده آدم منطقی و خوبیه صحبت کردن برای خود من سخته همسرم کارش زیاده صبح ۶ میره تا شب ۱۲ وقتی میاد خیلی خستست وقتی برای صحبت نداریم باید چند هفته وایستم سرش خلوت بشع

تابستون کلاس شنا هم بردیم ولی تاثیر نداره اینقد مدت طولانی دستشویی میمونه میرم میبینم کل دستشویی رو ...

میدونی ماهایی که بلد نیستیم همیشه میگیم با ملایمت در مقابل این کارهای زشت رفتار کن. اما شاید ملایمت کافی ندارید یا برعکس باید در مقابل این رفتارها کمی جدیت به خرج بدین. شاید باید از تنبیه های غیر فیزیکی مثل ممنوعیت تلویزیون و دوچرخه استفاده کنی. شاید هم باید بیخیال باشی

کسی اینجا نمیدونه و ما بر اساس احساساتمون میگیم گناه داره

اما روانشناس کودک میدونه چطوری برخورد کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
میدونی ماهایی که بلد نیستیم همیشه میگیم با ملایمت در مقابل این کارهای زشت رفتار کن. اما شاید ملایمت ...

تنها نقطه ضعفش اینکه باهاش صحبت نکنم چند ساعت صحبت نکردم امیدوارم تاثیر بذاره . بازم حتما میرم پیش مشاوره

باهاش صحبت کن بین خودت وخودش یه برگه بردار روزهای هفته روبنویس بهش بگو هرروزیکه تونستی این خشم کنترل کنی یه تیک میگیری

وآخرهفته جایزه تومیگیری

جایزه هارم اونجورکه دوست داره انتخاب کن وبخریا حالت تشویقی که خودش مدنظرش مث گوش کردن به حرفش و... 

اگرحس میکنی ممکن داداشش وبقیه متوجه شن ناراحت شه برای اونام جدول تهیه کن منتهی برای تکلیف ودرسشون

جوری هم نشه که رقابت پیش بیاداون بچه رقابتم پیش بیادبازبی انگیزه س بایداول هولش بدی سمت اینکه تحرک کنه وبخوادواردچالش بشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

پسر من ۱۲ سالشه به شدت کنجکاو یه نوقع یه جیز باز میکنه خراب میکنه ولی به یخچال تلویزیون اینا کار نداره نثلا آچار بر میداره ور میره به دوچرخه اش خرابش میکنه بوش در نمیاره یا خودکار خواهرش اومد درست کنه زد شکوند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

باید قبول کرد که پسر شما توی بچگی چیزای زیادی رو تجربه کرده که هرکدوم از اینا اثرات عمیقی روی روحیه اش گذاشته.یکی اینکه میگید پسرتونو کتک میزنه این همه و همه اش به دلیل حسودی کردنه !حقم داره حسودی کنه شما هرچقدرم بهش محبت بکنید بازم یه جایی از ذهنش این کلمات حک شدن که چون بچه واقعی شما نیست ممکنه بچه های خودتونو بیشتر ازش دوست داشته باشید یا‌‌‌‌...

علاوه بر همه ی اینها تنها نتیجه ای که از خراب کردن وسیله ها میتونیم بگیریم اینه که فقط دنبال جلب توجه کردن و صحبت کردن بیشتر با شماست .حس میکنه باید مثل یه بچه ی خیلی کوچیک خرابکاری بکنه یا کارای اشتباهی رو انجام بده اینطوری شمام فکر میکنید که مثل بچه های کوچیک به مراقبت بیش از حد نیاز داره و توجهتون بهش جلب میشه پس اینطوری میتونه هم توجهتونو بخره هم زمان حرف زدن باهاتونو.

از هرچیم بگذریم نمیتونیم وسواس فکری بیش از حدی رو که داره نادیده بگیریم!پسرتون یه ناراحتی یا یه غم خیلی عمیقی رو داره از درون به دوش میکشه که همه ی اینا باعث فکرای بیش از حد میشه!انقدر که وقتی دستشویی میره ساعت ها اب رو باز میذاره یا انقدر تو فکره که اصلا از محیط بیرون خبری نداره و ساعت ها به همین منوال میگذره.افت شدید تحصیلی و موفق نبودن توی چیزای دیگه ام همه اش به خاطر نداشتن تمرکزیه که منشاش از وسواس فکری میاد .

خدا بهتون صبر بده و امیدوارم بتونید به خوبی بزرگش کنید چون اون الان واقعا از ته دل شمارو دوست داره و نمیخواد از دستتون بده‌.

حتما حتما ام اول خودتون برید مشاوره چند جلسه که راه های تربیت کردن اینطور بچه هارو یادبگیرید بلکه یه مقدار کارتون راحت تر بشه و بعد از اون هم حتما سعی کنید بچه ارو پیش مشاور ببرید و سعی کنید به خودشم نگید که مشکل خاصی داره و طوری تظاهر کنید که انگار این حرف زدنا با مشاور برای همه ی بچه ها لازمه.

میدونم خیلی طولانی شد ولی خب این نظریه که من دارم🥲😂

سلامت باشی🌹

پسرمن ۷سالشه گاهی انقدریه دنده س وخواهرش اذیت میکنه هرچقدرمیگم نکن بازباخنده وشادی ادامه میده... 

پسراهمینن حالاشمافک کن این بچه چالش هم داشته... 

کارخدابوده تواین شرایط شماباشی شماانتخاب شدی حتماخداچیزی توشمادیده که این بچه رودستت سپرده💙ان شاا...که ثمره شوببینی بزرگ بشه همدمت بشه کمک حالت بشه عصای دستت بشه خستگیت دربره🙏🌺

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
یکی دو بار بردم تاثیز نداشته

دکتر رو عوض کن، به نظرم مشاور رفتن فایده چندانی شاید نداشته باشه  مشکل این بچه ظاهرا عمیق تر از این حرفاست. ببر پیش فوق تخصص روانپزشکی کودکان

تا قبل از فوت مادرشم این مدلی بوده؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

این بچه بیش فعاله ،باید ببریدش پیش متخصص اعصاب و روان،دارو مصرف کنه،ولی فرهنگ جامعه ما راجع به قرص اعصاب خوردن مخصوصا برای بچه زیاد جالب نیس،بارها دیدم اینجا مادرها تاپیک زدن راجع به قرص ریتالین،همه حمله ور شدن بهش که چرا به بچه قرص میدی!!!

اگه درمان نشه الان ،آسیب های زیادی میبینه بزرگم بشه خودش دارو مصرف نمیکنه 

حتما با همسرت صحبت کن ببریدش دکتر