2777
2789
عنوان

پسر ۱۲ سالم همه چی رو خراب میکنخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 57 پست
به نظرم داره خودشو اینجوری تخلیه میکنه  توجه میخاد و ی چیزی اذیتش میکنه

نمیدونم چی بگم اینقد خستم کلی وسایل خودم و خراب کرده از ساعت بگیر تا مام و ادکلن و لوازم آرایشی و سکه پارسیان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم این پسر یک خشم درونی داره ..‌ و البته با توجه به سنش  قطعا مرگ مادر ... ازدواج پدر... ارتباط گرفتن با شما ( ولو شما بهترین باشید..‌ بهر حال جایگزینی برای مادرش میبینه شما رو) همه و همه بی تاثیر نیست.. ای کاش مشاوره ببریدش.‌ محبت بیشتر بهش کنید .. یه کلاس ورزشی خصوصا شنا و کمی هم تحمل بیشتر... البته بهتون کاملا حق میدم که خسته بشید چون خیلی خیلی کارتون سخته ..خدا بهتون صبر و سلامتی و عوض ده چندان بده عزیز

به نظرم با یک متخصص مغز و اعصاب مشورت کن . این بچه در ظاهر آرومه و خوبه ولی گاهی عصبی بی اختیار میشه و میل به خرابکاری داره و حتما مشکل جدی داره . خرابکاری توی سنین خردسالی و اوایل کودکی می تونه طبیعی و از روی کنجکاوی باشه نه توی سن ۱۲ سالگی . مطمئن باش مشکل عصبی یا روحی عمیقی وجود داره .

نه نمیره درسش به شدت ضعیفه هیچ درسش و نمیتونیم برسونیم 

این بچه پر از احساسات سرکوب شده است.

درس تا یه حدی ضعیف عیبی نداره. میگیم اقا این بچه استعدادش توی موسیقی هست. اما دیگه به شدت ضعیف یعنی مسائلی رو داره درون خودش نگه میداره که ازش انرژی خیلی زیادی میبره.

اگر خیر این دنیا و اخرتت رو میخوای ازش غافل نشو. برای درمان روحش هزینه کن. خدا به زندگیت خیر میده.

اما در کنارش خودت و همسرت هم مشاوره برید تا بدونید چطوری باهاش برخورد کنید.

یعنی همون مشاوره کودک که بچه رو میبرید خودتون هم برید لطفا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بنظرم این پسر یک خشم درونی داره ..‌ و البته با توجه به سنش  قطعا مرگ مادر ... ازدواج پدر... ارت ...

تابستون کلاس شنا هم بردیم ولی تاثیر نداره اینقد مدت طولانی دستشویی میمونه میرم میبینم کل دستشویی رو آب کرده حتی از سقف آب میچکه همیشه دست تو دماغش میکنه این ور اون ور میماله دستش مدام رو شلوارشه بیتیش و پاک میکنه دستمالش و هر جا بیاد میذاره اعم ار کمد لباس یخچال

الان دوساله خیلی به من وابسته هستش امروز بهش گفتم چند روز نمیخوام باهات صحبت کنم اینقد گریه کرده نمی ...

آخههههههههه عزیزم💔

این بچه خیلی دوستت داره❤️

سرگرمش کن نذار زمان خالی داشته باشه مث وظیفه سپردن بهش وکمک کردن به برادرش توتکالیفش و... 

اگرکنسول بازی دارید به عنوان تشویقی بعدازتکلیفش بیاریک ساعت بازی کنه

تابیکارشد بازیه فعالیتی انجام بدید

بزرگ شده اگرباشگاه و... نزدیکتون هست اسمشوبنویس بره

و... 

مواظبش باش🌹

چقدرسخته جای اون بچه بودن... 

توروزاییکه بلوغ و... داره مادرش نیست تواوج سن محبت مادر عزیزازدست دادن سخته استارترمن پدرمو26ساله بودم ازدست دادم دوتابچه دارم زندگی دارم ولی باز انگاریه چیزی ندارم داغ عزیزمرگ عزیز اونم تواوج نیازسخته چه برسه به این بچه که یهو یکی ازدارایی هاشوازدست داده... 

نوشخوارفکریش یه طرف اینکه هزارتاچرا وکفرگویی براش پیش میادیه طرف... 

کمکش کن خیلی سخته💙

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

عزیزم بزارش کلاس رباتیک . اونجا با پیچ و مهره سر کار داره ، وسیله هم میسازه براش جالبه . یا اسباب بازیهای خراب رو بده باز کنه سرگرم بشه . کارگاههای نجاری مخصوص کودک هم هست که خودشون چوب برش میدن برای پسر این سن خیلی کلاس خوبیه

با فیلم و عکستون کلیپ  می‌سازم براتون 🌷🌹
این بچه پر از احساسات سرکوب شده است. درس تا یه حدی ضعیف عیبی نداره. میگیم اقا این بچه استعدادش توی ...

همسرم باید همکاری دوست دارم باهاش صحبت کنم میترسم از جبهه گیری  همسرم خیلی آدم خوبیه نمیدونم چه عکس العملی نشون بده

عزیزم بزارش کلاس رباتیک . اونجا با پیچ و مهره سر کار داره ، وسیله هم میسازه براش جالبه . یا اسباب با ...

امتحان کردم براش لگو خریدم حوصلش نکشید بسازه یه جا بند نمیشه 

آخههههههههه عزیزم💔 این بچه خیلی دوستت داره❤️ سرگرمش کن نذار زمان خالی داشته باشه مث وظیفه سپردن ب ...

خودم مادرمو از دست دادم درکش میکنم ولی کم آوردم اینقد خستم دوست دارم بمیرم 

همسرم باید همکاری دوست دارم باهاش صحبت کنم میترسم از جبهه گیری  همسرم خیلی آدم خوبیه نمیدونم چه ...

چیزی جز حقیقت رو نگو

بگو امروز با دوستم که روانشناس بود درد دل کردم. از رفتارهای پسرمون یکم گفتم این که براش نگرانم. این که پسری که باید در اوج شیطنت باشه مظلومه

دوستم گفت که این بچه باید احساسات خودش رو کم کم رها کنه.

ماها دوستتیم دیگه نه؟  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
تابستون کلاس شنا هم بردیم ولی تاثیر نداره اینقد مدت طولانی دستشویی میمونه میرم میبینم کل دستشویی رو ...

ای واای... ای کاش کسی که حرفش روش تاثیر گذاره با ملایمت باهاش صحبت کنه.. آگاهش کنه..‌ باز خدا رو شکر که شما درکش میکنید.‌‌ واقعا خدا عوض خیر بده بهتون... انشالا بهتر بشه و بتونه کنترل رفتارشو داشته باشه 

خودم مادرمو از دست دادم درکش میکنم ولی کم آوردم اینقد خستم دوست دارم بمیرم 

خدانکنه💙اون بچه جزشمادیگه کسی نداره دوستتم داره توروخداصبوری کن فعلاتااین عاداتش درست شه وسیله و... نخریدبخدادرست میشه یه کم بزرگ بشه من حس کردم حواسش نیس مثلاتوفکره وچیزی دستشه خرابکاری میکنه یعنی ازقصدوبافکرقبلی برای حرص دادن شمانیست... 

بچه خواهرمن زمانیکه مادروپدرش داشتن جدامیشدن انقدرخرابکاروشیطون بود میرفت باباشومیدید میومد بادست غذامیخورد فریادمیزد فحش میداد درس نمیخووند و... 

الان مدتی باباش الحمدا... نمیادانقدرآروم شده انقدرمطیع شده داره بزرگم میشه

خیلی باهاش حرف بزن

کتاب مناسب سنش بخربا همین موضوعات بده بخوونه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید