2777
2789

دروغ میگه ..

با برادرشوهرش رابطه داره..

درضمن میگه که پدر شوهرم باعث شد که رحممو دربیارن من از بابام پرسیدم گفت امکان نداره.. باید شوهر رضایت بده

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که نمیشناسم اینهارا اما خانوادشون برفرض بخان بگن دروغ میگن از طریق کجا بگن پیج شون برابری میکنه با پیج بلاگره بعد بنظرت مردم باور میکنن بلاگرام میگن اینا دشمنن و دروغ میگن مردم طرف کدومن ؟

دروغ میگه .. با برادرشوهرش رابطه داره.. درضمن میگه که پدر شوهرم باعث شد که رحممو دربیارن من از باب ...

نه گفت با رضایت شوهرم بود ولی کل داستانش بنظر دروغ میاد

نه گفت با رضایت شوهرم بود ولی کل داستانش بنظر دروغ میاد

یه جاعم گفت پدرشوهرم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
من که نمیشناسم اینهارا اما خانوادشون برفرض بخان بگن دروغ میگن از طریق کجا بگن پیج شون برابری میکنه ب ...

نه میگم اگه راس بگن یکی خبر میبره به شوهرش که با برادر شوهر تو رابط هست یا بلاگره

ی سری چیزاش مشکوکه مثلا فیلم گرفتناشو ببین انگار پایه دوربین داره اگ بخاد پایه بخره نمیگن براچته؟؟؟چ ...

آره یعنی خواهر شوهرش انیستا ندارن بدونن من که از این تعجبم

آره یعنی خواهر شوهرش انیستا ندارن بدونن من که از این تعجبم

میگفت دو تا پیج دارم . با پبج شخصیم همشونو فالو دارم کسی نمیدونه این پیجم دارم. احتمالا با این پیج همشونو بلاک میکنه که کسی نفهمه .. شایدم کلا دروغ میگه... مشکوکه یکم