2777
2789
عنوان

دفع سحر و جادو-خانوما لطفا کمک کنید

429 بازدید | 28 پست

چندروزه مریضی از خونمون بیرون نمیره خودمم توی اتاقم دلم اشوبه همش انرژی بد حس میکنم هیچوقت این حس رو نداشتم انگار یکی هست کنارم.تااینکه امروز تو تولد دوست خواهرم یکی از مادرها خیلی نگام میکرد.یکدفعه گفت من تا*روت و قهوه میگیرم فقط به کسی نگید چون هرازگاهی اینکارو میکنم.

به من گفت تو بیا ینفر رو همش کنارت حس میکنم…

هرچیزی گفت حتی اسامی که گفت همش درست بود و حتی گفت اسم کسی که برام طلسم گرفته باورم نمیشد.

چیکار کنم از بین بره؟چه سوره ای رو بخونم؟مادرم میگه طاها ولی خیلی زیاده….

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که برات طلسم گرفته رو شناختی؟ از آشناهاس؟

اره قشنگ اسمشم گفت.بااینکه اولین بار بود منو میدید.و منم میدونستم که کی دعا میگیره هی برام

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
عجب اصلا فا.ل هم بگیره مگع میتونه یفهمه ؟ یکم موضوع ذارکه

اصلا منو نمیشناخت خانومه.و چیزایی گفت که من زاجبش باهیچکس حرف نزدم

تا ۴۰ روز هر روز سوره بقره بزار توی خونه پلی شه هر روز دم غروب اسپند با کندر دود کن حتمااا حتمااا ...

جن و موکل رو از خونه بیرون میکنه؟؟؟

تااونجایی که خبر دارم اسم طرفو نمیگن چه خوب بهت گفته

اره اسم دوسه نفر از کسایی که میشناختم باهم فامیل بودن و اصلا من میدونستم اونی که نام برد شوهرش تو کار طلسم و دعاس.

خدا براش نسازه  مشکلش با تو چیه آخه؟

مادر نامزدم بود عاخه… چخدروز پیش بهم زدیم

جن و موکل رو از خونه بیرون میکنه؟؟؟

اره اونا از صدای قران میترسن سوره بقره هم کلا واسه این چیزا خوبه

اسپند و کندر هم که روایت هست جن فرار میکنه

کلا اسپند دود کنی انرژی منفی میره حتما انجام بده اینایی که گفتمو خوب میشی

اره اونا از صدای قران میترسن سوره بقره هم کلا واسه این چیزا خوبه اسپند و کندر هم که روایت هست جن فر ...

مرسی عزیز دلم❤️