2777
2789

یه عمل مهم داشت ک تو کما رفت دو ماه بعد بهوش اومدنش به گوشیش دسترسی پیدا کرد بعد ۸ ماه ک باهاش چت میکردم بهش گفتم ک پول قرض داده بودم بهت رسیداشم دادم ک به کارت مامانش زده بودم  باور نکرد گفت چیزی یادم نیس نمیتونم باور کنم بهش گفتم به مادرت بگو پرینت بگیره هیچی نگفت... اوایل این ۸ ماه اونقد ازش چیزی میدونستم و چتامون یا عکساش ک باورم کرد اما بعدش روزانه خیلی چیزا یادش میرف حتی گاهی اسمم یادش میرف چه برسه ب حرفامون و میگفت از گذشته نگو عصبی میشم منم چیزی نمیگفتم ...

به خونوادشم دسترسی ندارم چون فعلا ایران نیستن هیچکدوم و بی نهایتم پولدارن فقط به پیج خواهرش دسترسی دارم ک اونم باهام خیلی چپ بود حالا نمیدونم بهش بگم یا ن 

فقط خیلی زورم اومد با وجود رسیدایی ک دادم باور نکرد اگه میگف نمیتونم از خونوادم بگیرم و الان بهت بدم اشکالی نداشت اما اینجوری خیلی زورم اومد نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون یادشه فقط چون به نفعش نیست فراموشی گرفته

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

فقط خیلی زورم اومد با وجود رسیدایی ک دادم باور نکرد اگه میگف نمیتونم از خونوادم بگیرم و الان بهت بدم ...

کسی که تو کما میره هیچوقت آدم قبلی نمیشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اگه پربازدید شد برای خوب شدن دخترم صلوات بفرستید مریض شده

😭😭

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

عادیه که یادش نیست وچیزی یادش نمیمونه.پسرخواهرشوهرم ۳ماه کما بودوقتی هوش اومد همینجور بود.الانم بعد چتدسال حافظه کوتاهش یادش میره.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن