2777
2789
عنوان

تلخی های شاغل بودن،شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 32 پست
شش صبح بیدار میشم😒....مثلا مرخصی ام ولی همیشه استرس..مرتب درحال تلفن جواب دادن..نه مسافرت به دلم می ...

من مجردم شرایط ازدواج اوکی نیست برا من خواستگار خوب ندارم مجبور شاغل شم چون خانوادم پول ندارن

27سالمه  
شش صبح بیدار میشم😒....مثلا مرخصی ام ولی همیشه استرس..مرتب درحال تلفن جواب دادن..نه مسافرت به دلم می ...

دقیقا ،اشاره خوبی کردی،اینکه هیچی به آدم نمیچسبه، تومهمونی و تفریحم فکر فردایی که بایدبری کار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پلوپز استفاده میکنم ولی خب معمولا خورش و تن ماهی یاچیزی که بریزی روبرنج لازمه

خورش را از قبل حبوبات را خیس می کنم

سرعت پخت را بالا می بره

دوست دارم بعد از ظهرامو آشپزی کنم

معمولا برای ناهار فردام هم غذا درست می کنم

ظهر که بیام س

غذا را گرم می کنیم 

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
سختی اینکه صبح زود از خواب بیدار میشم دلت میخواد برم مسافرت مرخصی نمیدن همسرم زیاد نمیبینم چون شیفتش ...

مرخصی نداشتن که بددردیه،همش میگن پول خوبه ولی وقتی نتونی ازش استفاده کنی چی

خودم از همین تلخی ها یکسال و نیم مرخصی بدون حقوق گرفتم الان چند ماهه برگشتم نمیدونم چرا ولی با دو تا بچه الان که سرکارم حال بهتری دارم 

استرس های شغلی مشکلات مهد و مریضی بچه ها و سختی مرخصی گرفتن بابتشون استراحت کم و...  هست اما من سالهاست تا میام خونه سریع دوش میگیرم کوتاه چای دم میکنم عصرونه میخوریم شام میذارم موادش رو صبح میذارم یخچال یخش باز شه تا شام اماده شه درس بزرگه رو میرسم و غذا و خواب ده شب 

مرخصی نداشتن که بددردیه،همش میگن پول خوبه ولی وقتی نتونی ازش استفاده کنی چی

اره واقعا وقتی مرخصی نمیدن خیلی زورم میاد دوست ندارم دیکه برم 

ببند وجودم فدای چشمات 🩷M🩷

یک ساله شاغلم.وقتی ثابت روز بودم ب همه کارام میرسیدم بعدازظهرا باشگاه میرفتم با نامزدم بیرون میرفتم... شیفت های شب عذاب اوره. خوابم بهم ریخته.با خانواده زندگی نمیکنم نمیتونم زیاد وقت بذارم غذادرست کنم یه نوع غذا رو دوسه وعده پشت سرهم میخورم. مسافرت نمیتونم برم. همین الانش اومدم پیش خانوادم چقدر خواهش همکارام کردم ک جای من بمونن...

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
کار شیفتی واقعا سخته. پرتوان باشید

مرسی عزیزدلم🥰😘

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
شاغل بودن و سرگرم بودن و متوجه گذر زمان نشدن و آشپزی یاد نگرفتن خوبه ،🤭🤗

نه بابا خداییش نود درصد خانومای شاغل وظایف خانومای خانه دارم انجام میدن آشپزی و...  همه چیز حالا شاید بجای دو وعده یه وعده بپزن اما من کم دیدم غذای بیرون بخوان خودشون یا خانوادشون رو عادت بدن