2777
2789
عنوان

تلخی های شاغل بودن،شمام بگید

498 بازدید | 32 پست

فواید شاغل بودن رو که همه میدونن ، یه کم از تلخیاش بگیم.ضمنا من از ۱۶سالگی تاالان که۳۱سالمه شاغل بودم.

تومجردی بعلت شیفتام باخانواده مسافرت نمیتونستم برم.مهمونیها حضور نداشتم.بعد ازدواجمم همینطور تومراسمات و دعوتها نبودم.بعد تاهل معمولا غذا حاضری میخوردیم یارستوران. بعدبچه یه کم غذاپختن یادگرفتم.ولی حالا وقت کافی ندارم.همواره خسته ام.دیگه از رستوران و غذا آماده بدم میاد.

شماها چطورید؟چطور برنامه ریزی میکنید؟نگید تو روزهای بیکاری غذا درست کن و فریزکن.تعطیلات رو آدم غنیمت میشمره واسه خوابیدن و گردش و تفریح.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدیاش گفتی دیگه اینکه همیشه کمبود خواب داری

حسرت‌یروز تالنگ‌ ظهر خابیدن به دلت میموند کلا شاغل بودن خب نیست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
منم اکثر اوقات شاغل بودم ولی خیلی کم پیش میاد غذای بیرون بگیریم برای برنج پلوپز استفاده می کنم

منم پلوپز استفاده میکنم ولی خب معمولا خورش و تن ماهی یاچیزی که بریزی روبرنج لازمه

شش صبح بیدار میشم😒....مثلا مرخصی ام ولی همیشه استرس..مرتب درحال تلفن جواب دادن..نه مسافرت به دلم میچسبه ‌‌‌‌‌نه عروسی نه مهمونی ..کارمون اجرایی هس 

کاش تو سهم من بودی❤️

مجردم فعلا 

خوب تفریحات من کمه و بیشتر درگیر کارم 

ولی خوب راضیم

شغلم یه جورایی انرژی میده بهم

ولی خوب اگه متاهل بشم 

فکر کنم با بچه باید برم 

سر کار😆😀😀😅🧐😀😀😀

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
صبح از رختخواب جدا شدن مصیبتیه 😩 غیر از آسیبهای بدنی که بر اثر طولانی مدت تو یک وضعیت بودن بوجود م ...

من شیفت عصرم اکثرا و این مشکلو ندارم واکثراتا ده خوابم ولی همون یک ظهرهم دوس ندارم از خونه برم بیرون