2777
2789
عنوان

رابطه با مادرشوهر

388 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها بیاین ببینید شما جای من بودین چیکار میکردین

من پدرشوهر مادرشوهر خوبی دارم خداروشکر اذیت کن نیستن ولی یه سری رفتار ها دارن که من اون مدلی نیستم

مثلا هرشب زنگ میزنن به ما حتی اگر جواب ندیم پشت سر هم زنگ میزنن تا قطع میشه دوباره شماره میگیرن🥴

خیلی توقع دارن من همش برم خونشون هرشب که زنگ میزنن میگن کی میایی کی میایی

محل کار همسرم هم نزدیک خونه مادرش هست تا ظهر سرکار هست بعد از کار نیم ساعتی میره خونه مادرش جوری نیست کم ببینتشون

ظهر ها هم که مادرشوهرم زنگ میزنه ببینه پسرش رسیده یا نه(علاوه بر شب ها)😤😤

هرموقع هم که شام میریم خونشون تا دقیقه ۹۰ اصرار میکنن که بخوابید🤦‍♀️🤦‍♀️

هفته ای دو بار معمولا شام میریم 

بعد پدرشوهرم کارش جوریه که تقریبا دو ماه یک بار اینا شب میره شهرستان اینا توقع دارن ما شب بریم پیش مادرشوهرم

البته که من نمیرم ولی خب با شوهرم دعوام میشه دیگه

واقعا چجوری باید بهشون بفهمونم که من از این رفتار ها خوشم نمیاد جوری که بهشون بی احترامی نشه چون خیلی احترام مو دارن و بهم محبت میکنن

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من هیچ مشکل و چیز بدی ندیدم تو رفتارشون؟

دوماه یکبار ک اذیتی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واااایییی چقدر دلم پر بود😂😂🤣 البته اینم اضافه کنم شوهرم متاسفانه همین یه بچه اس😤

برو خدا وشکر کن ادم حسابت میکنن 

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 

چون خوبتد حالا یکمم شما تحمل کن رفتاراشون چیز خاصی نیست نهلیت یک شب شام برید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
با همسرت صحبت کن، ایشون باید این روابط رو مدیریت کنن.

بهش میگم میگه روم نمیشه بهشون بگم زنگ نزنید یا هر چیز دیگه ای و

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺

شمام حق دارید اما نمی‌دونم چرا دلم برا اون پدر و مادر گرفت، نازنینم با همسرتون قرار بزارید که برنامه داشته باشید که اونام بپذیرن که شمام زندگی خصوصی دارید 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈