2777
2789
عنوان

رابطه با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 47 پست
واااایییی چقدر دلم پر بود😂😂🤣 البته اینم اضافه کنم شوهرم متاسفانه همین یه بچه اس😤

پس طفلیا رو اذیت نکن گناه دارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چی میشه حالا تنهاست یه شب بمونی ،خدا رو خوش نمیاد ،خودت رو بزار جاش

اخه دوست ندارم وظیفه ام بشه اولا میرفتم بعد یه بار نشد که برم بعدش هی میگف اون شب نیومدی دیدم انگاری من وظیفه دارم که برم

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺

عزیزم هفته ای دوبار شام که میخوری  خوبه خوشمزست 

اونوقت شبی که تنهاست موندن عیب هست 

خداراشکرکن تنهانیستی همیشه به یادتونن

شوهر من که انگار بچه یتیمه

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم هفته ای دوبار شام که میخوری  خوبه خوشمزست  اونوقت شبی که تنهاست موندن عیب هست  ...

والا یه من باشه همون هفته ای دو بار هم کمتر دوست دارم به خاطر خودشون میرم

اخه دوست ندارم وظیفه ام بشه اولا میرفتم بعد یه بار نشد که برم بعدش هی میگف اون شب نیومدی دیدم انگاری ...

مثلاً وظیفه بشه برای غریبه میشه؟ایشون‌مادر همسرتون هستند ،اگر مادر خودتون تو این شرایط بود چه کار میکردی عزیزم

چ بیرحمانه!!

نه بی رحمانه نیست کاری که من میخاستم اول زندگی کنم تا شوهرم مستقل شه طعم سختی را بچشه و رو پاخودش وایسته ولی متاسفانه نتونستم و همه الان به این نتیجه رسیدن که اینکار به نفع همه بود 

به این فکر کن بعد ها که بچه دارشدی وعروست این کارا رو کرد باز روشنفکری گریت گل میکنه؟😏

واقعا من کار بدی میکنم اخه؟

من فقط میگم اونا چون یه بچه دارن نیاید یه همچین توقعاتی از ما داشته باشن اگر میخواستن تنها نشن خب عروس نمیگرفتن من که نمیتونم زندگی مو با برنامه اونا بچینم اخه 

از این محبت و توجه لذت ببر 

برو دنبال درس و علاقه مندی هات و خیالت بابت نهار و شام و.... راحته که ساپورت میشی 

یا نوه بیار براشون با لذت و مراقبت بسیار هستن کنارت 

من تا بچه ام بزرگ شد واقعا از حمایت اونا برخوردار بودم سختی نکشیدم هر وقت بازار رفتم کار رفتم دورهمی رفتم خیالم راحت بود 

اگر به چشم پدر و مادر خودت نگاه کنی بهشون دیگه سختت نیست گلم . زمان مثل باد میگذره قدر داشته هاتون رو بدونید

همسرت چندسالشه؟اره از اول باید مدیریت میکرد، الان عادت کردن.

همسرم ۲۸ سالشه والا هنوز ۴ ماهه ازدواج کردیم ولی اصلا هیچ جوره نمیشه کنترل کرد نمیدونم چیکار باید بکنم

اخه دوست ندارم وظیفه ام بشه اولا میرفتم بعد یه بار نشد که برم بعدش هی میگف اون شب نیومدی دیدم انگاری ...

خودتو مشغول کن.. نمیدونم چندسالته و تو چه فازی هستی.. ولی اگه مشغول باشی کمتر باهات کار دارن..