2777
2789

واییییی داداشم چجور از اعتماد مامان وبابام حس میکنم سواستفادع کردع،میدونید بچه هاداداش من رل داره خانواده مذهبی هم ماهم اونا هم رومیشناسیم سعی کردیم زیرتوجه خودمون رابطه داشته باشن که بدنشه کلیییییی بهشون تاکید کردیم برای حریمشون من خودم هیچی نگران مامانمم،امروز من رفتم تلگرام‌ تو لب تاپ بعد این اکانت دست داداشمم هست وایییییی تو چتاشون بود صفحه که بازکردم داشتن درمورد رابطشون حرف میزد باورم نمیشد،برادر من اصلااینطوری نبود نمیدونم واقعا کارشون واقعابرام مهم نیست میترسم آبروریزی بشه برداشتن تومغازه صاحبکار داداشم رابطه داشتن کف زمین،واییییی اگر صاحب مغازه بفهمه چقدر بدمیشه میدونم درجا به بابام میگه،بعدجوریییییییی پیش مامانم ازاینکه دختر نمیزارع حتی دستش روبگیره حرف میزنه که یه لحظه دلم سوخت برای مامانم،دلم فقط برای خوش خیالی مامان وبابام یه جوری شد وگرنع تورابطه این چیزا طبیعی وهست،دیگه نمیفهمم داداشم محرم نامحرم کع بلدنیست چرانمازمیخونه واستوری اهل بیتی میزاره، وبقیه که مشروب میخورن رابطه دارن رو اه وپیف میکنه دورو بدم اومد ازاین حرکتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا من بدمیشم،گناه داره مامانمم بهش بگم

خوب تو تنهایی بهش بگو

دستشو بگیر ببر ی گوشه بگو من فهمیدم با دختره فلان کارو کردی..

یکمم چرت و پرت بگو..مثلا بگو میدونم پسری و نیاز داری و از این حرفا

ولی اگ دختره رو دوس داری بهتره از راه درست وارد بشی

اگه گوش نکرد به دختره پیام بده با اون حرف بزن

بهش بگو حداقل تو ابرو نداری خانواده داداش من ابرو داره

خوب تو تنهایی بهش بگو دستشو بگیر ببر ی گوشه بگو من فهمیدم با دختره فلان کارو کردی.. یکمم چرت و پرت ...

میدونی اصلا انقدر درمورد دختر حق به جانت نمیزاره حتی بگی موهاش مثلا یکیش فر یکیش صاف ومن چی بگم وقتی دختر هروزمغازست