2777
2789
عنوان

6روز تا ،،،،

40 بازدید | 7 پست

6روز دور تر پریود شدم طبیعی ،قبلا یه سونو دادم دکتر گفت کیست ها خیلی ریزن ک جای نگرانی نیست اگر پریودیت عقب افتاد بگو ک دارو بدم منظم شه،اون موقع منظم بود الان ۶روز عقب انداختم بعدش شدم، 

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

کیست ها ریزن ینی پلی کیستیکی منم هستم دوهفته دیرتر پریود شدم ای ماه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

چقد پریودی عقب بیوفته اینجوری میشه

من مجردم این دفعه تقریبا سه چهار روز عقب افتاد باید نگران شم!؟

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پریودی عقب بیوفته اینجوری میشه من مجردم این دفعه تقریبا سه چهار روز عقب افتاد باید نگران شم!؟

نگران نباش... من باردارنمیشم باید دارو بخورم.. اگه خیلی عقب افتاد اونموقع برو دکتر

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
نگران نباش... من باردارنمیشم باید دارو بخورم.. اگه خیلی عقب افتاد اونموقع برو دکتر

اها خیلی ممنونم

انشالله خدا یه نی نی کوچولو خوشکل و سالم بهتون بده

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      

پلی کیستیک ،یعنی همون کیست دارم درسته بعد من اقدام ب بارداری میکنم الان دوسال قبل این مشکلی نراشتم بخاطر اسپرم ضعیف بود باردار نمیشم، الانم اینجوری شدم با دارو برطرف میشه ؟؟

پلی کیستیک ،یعنی همون کیست دارم درسته بعد من اقدام ب بارداری میکنم الان دوسال قبل این مشکلی نراشتم ب ...

کیست های ریز متعدد، اره عزیزم تحت نظر دکتر باش بهت مکمل میده تا کیفیت تخمکات خوب بشه. البته میگن اصلاح سبکم خوبه 

کیست های ریز متعدد، اره عزیزم تحت نظر دکتر باش بهت مکمل میده تا کیفیت تخمکات خوب بشه. البته میگن اصل ...

مرسی عزیزم از راهنماییت