2777
2789

سلام دوستان

قرار بود بریم گردش دوسه تا ماشین بودیم تو یکی از ماشینا برادر نامزدم و خانومش بودن با مادر نامزدم

تو ماشین دومی هم یکی دیگ از برادر نامزدم و خانومش و بچه هاش

توی ماشین ما دخترای برادر نامزدم و دختر عموم و منو نامزدم بودیم

من فکر گردم جلو قراره پسر برادر نامزدم بشینه برا همین رفتم عقب نشستم دختر برادر نامزدم هنوز نیومده بود سوار بشه برادر نامزدم نزاشت پسرش بیاد جلو سوار بشه گفت سارا(اسم من) باید جلو بشینه خلاصه ک پسرش سوار نشد نامزدم گفت به فاطمه(دختر برادرش) بگو بیاد جلو بشینه که برادرش گفت نه سارا بشینه من گفتم ایرادی نداره

بچه ها من خیلی ناراحت شدم ازاین رفتار نامزدم توی جمع انگاری کنف شدم دوست داشتم گریه کنم

شما بودین چ رفتاری نشون میدادین

تو حتی از خودت زیباتری...

از اولش تو اشتباه کردی

بچه بشینه جلو تو عقب؟؟؟؟ حالا بزرگتر بود میگفتیم رو حساب احترامه

وقتی تو بخاطر یه بچه میری عقب اینجوری میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولش تو اشتباه کردی بچه بشینه جلو تو عقب؟؟؟؟ حالا بزرگتر بود میگفتیم رو حساب احترامه وقتی تو بخ ...

حقیقتش خجالت کشیدم

این پسره کلا لوس هست برا برگشت هم رفت جلو نشست

حقیقتش خجالت کشیدم این پسره کلا لوس هست برا برگشت هم رفت جلو نشست

دیگه خجالت نکش عزیزم

از این به بعدم همیشه خودت برو جلو بشین 

با نامزدتم تو خلوتت صحبت کن ناراحتیتو بگو

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دیگه خجالت نکش عزیزم از این به بعدم همیشه خودت برو جلو بشین  با نامزدتم تو خلوتت صحبت کن نارا ...

ممنونم از راهنماییت دوست خوبم💜