2777
2789
عنوان

پدرا عشقن عشق سایشون مستدام😍

109 بازدید | 12 پست

مامانم دو روزه رفته مسافرت دیشب اومدم خونه پیش بابام بمونم امروز از سرکار اومد ناهار دادمش خوردیم دیدم داره توسفره جمع کردن کمکم میکنه بعد اومدم ظرفا رو بشورم گف برو انور من بشورم(حاملم هف ماهم)قند تو دلم آب شد گفتم ن خودم میشورم بعد اشغالای ظرفشویی رو برد بیرون ریخت گف قابلمه هارو بزار بعد میشورم🥺رفت استراحت کنه الان ک فک میکنم میبینم هیچ وقت نمیتونم از حق پدر ومادرم در بیام چندسال پیش وقتی من بچه بودم پدرم داشت بخاطر بیماریه من از کارش استعفا میداد(تو بانکه)اصلا الان ک میبینم داره پیر میشه چشاش نمیبینه قشنگ و چندتا مریضی داره خیلی غصم میگیره 🥺بسلامتی همه پدرا که خیلی ماهن اللهی ک همیشه سایشون بالاسرهمه.وپدرای عزیزی  ک ب رحمت خدا رفتن ی فاتحه نثارشون.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

عزیزم چ پدررمهربونی ـ    یادپدرم افتادم روحش شاد

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم جاش بهشت برین.ی فاتحه خوندم براش 😘

مممنون  بارداری ؟ ـاز ته دلت ب من دعا کن دعا کن خدا دستم رو بگیره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بله واقعا 😢منم پدرم ماه هشتم بودم واستراحت مطلق خونه تکونی داشتم هیچ وقت یادم نمیره قربونش برم اومد ...

کاش قدر بدونیم قبل از اینکه دیر بشه 🥺 من هیچکاری نمیتونم براش انجام بدم کاش میتونستم باری از مشکلاتشو ب دوش بکشم😞

مممنون  بارداری ؟ ـاز ته دلت ب من دعا کن دعا کن خدا دستم رو بگیره

آره عزیزم.ان شاءالله که هر مشکلی داری جوری حل بشه که نفهمی از کجا وچجوری حل شد🌹😍

آره عزیزم.ان شاءالله که هر مشکلی داری جوری حل بشه که نفهمی از کجا وچجوری حل شد🌹😍

ممنون ازت

کاش قدر بدونیم قبل از اینکه دیر بشه 🥺 من هیچکاری نمیتونم براش انجام بدم کاش میتونستم باری از مشکلات ...

بله هر چقدرم بخواهیم جبران بشه نمیتونیم حقشون رو از گردن ادا کنیم پدرم خیلی مهربون هست عشق منه 

بله هر چقدرم بخواهیم جبران بشه نمیتونیم حقشون رو از گردن ادا کنیم پدرم خیلی مهربون هست عشق منه 

درسته جبران نمیشه هیچ وقت..همه پدرا مهربونن😍حتی اینایی ک بداخلاقی میکنن ولی بازم از ته دلشون نیست میدونمم😄

منم عاشق بابام هستم بابای منم پیروشکسته شده قربونش برم خیلی مهربون وباگذشته خدا به همه پدراسلامتی وع ...

اللهی آمین..خیلی درد داره که جلومون دارن پیروشکسته میشن کاش هنوز تو بچگیام میموندم این روزا رو نمیومد