2777
2789

دیگه خودت انتخاب کردی چرا میندازی گردن خدا منم ۱۲ ساله میکشم و واقعا متنفرم انقد بهش اعتیاد دارم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به خدا چ که رفتی سیگاری شدی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خودت انتخاب کردی چرا میندازی گردن خدا منم ۱۲ ساله میکشم و واقعا متنفرم انقد بهش اعتیاد دارم

محکوم ب همسری کردن

محکوم ب ادامه دادن

محکوم ب غثه خوردن

برای منکه ازدرد دیوار میریزه

اخ خاهر نگم برات........ خواکنه همیشه خوش باشی ولی بدان تا دردت زیاد نباشه نمیری سراغ دود

اون ک ۱۰۰٪ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

محکوم ب همسری کردن محکوم ب ادامه دادن محکوم ب غثه خوردن برای منکه ازدرد دیوار میریزه

منم همینطور ولی خودمو از همه جدا کردم منم ۱۶ سالم بود ازدواج اجباری و سختی بدبختی خودکشی دیگه یجا دیدم نمیشه جدا شدم و از اون شهر تنهایی رفتم مسیر زندگیم عوض کردم 

الانم سختی دارم ولی حداقل بابت چند سال زندگی که خودم خواستم و کردم خوشحالم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من بعد ۸ سال سیگارو ترک کردم چون پاکتی ۴۰ تومن شده بود توان خرید نداشتم سر ماه کم. میاوردم 

اما چه کثافتیو پشت سرگذاشتم فقد خدا میدونه

راستی طریقه تایپ کردنت مثل کوردهاست

💤💃🍃
من بعد ۸ سال سیگارو ترک کردم چون پاکتی ۴۰ تومن شده بود توان خرید نداشتم سر ماه کم. میاوردم  ام ...

چطوری تونستی ؟ من به شوهرم گفتم وقتی رفتم بیمارستان دیگه التماسم کردم سیگار نگیر تا افتادم اینجا بخاطر عمل شاید بتونم بذارمش کنار ولی خیلی سست عنصرم

دلم نمیخواد ب زبون بیارم ولی چند ماهه یه مشکل عاطفی برام پیش اومده هی وسوسه میشم برم یه نخ سیگار بگی ...

خیلی یخته با تمام وحود درکت میکنم ولی سعی کن نری سراغش

مشکلت ک از مشکل من بزرگتر نیست عزیز

من سوهرم کم بد دل بود بخاطره ی چتی ک از بیکسی با یکی کردم بدترم شده

محکومم ب ادامه دادن