2777
2789
عزیزم شما دوقلو دارین؟؟ الهی شما غذا کمکی بهشون بده حریره بادام فرنی نشاسته سیب زمینی  سوپ& ...

آره حتما شروع میکنم هرموقع وقتش شد چون وضع مالیمون هم بدع اصلا کفاف اینهمه هزینه شیرخشک نمیده شیرخشک یارانه ای هم کلی دارم ولی چه فایده انقد سنگینه نمیسازه به این طفل معصومهای دوماهه،به بکیشون فقط یکروز دادم تا چند روز حالش بد بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم میفهمم  آبجییمم مثل شما دوقلو داره اونم شیر نداشت طفلی شیرخشک میداد  اره واقعا م ...

آره دقیقاااا چقد بعد سزارین با اون حالم پرستارها دونه دونه اومدن دعوا کردن منو مادرمو که چرا شیرخشک میدین به بچه هات،۳۶هفته زایمان کرده بودم خو نداشتم شیر 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تیروییدم کم کاره

قرص میخوری؟

شاید دوز قرص مناسب نیست و زیادی میخوری تیروییدت رفته سمت پر کار

من یه مدت قرصم رو اشتباه میخوردم چوب خشک شده بودم.. نگو داشتم میرفتم سمت پرکاری

رفتم به دکتر گفتم قرصم رو تغییر داد ،ایرانیشو داد ،برای داروسازی ایران هورمون.. اونایی که پشت ابی هستن به من نمیساخت..یه روز تو هفته هم گفت اصلا نخورم و.. بعد یکی دو دوره هی گفت از بده ببینم اکی شدی رو روال افتادی.. ۴۰ روز یه بار از دادم دید خوب شده گفت همین قرص رو با این دستور که گفت بخورم

توام برو به دکترت بگو شاید باید دوز داروتو کم کنه