2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی🥺

خیلی ناراحتم دوقلو دارم اوایل به یکیشون روزها شیر خودمو میدادم،کم و بی مغز بود نوزادم وزنش از وزن تولدش هم اومد پایینتر مجبور شدم اونم شیرخشکی کنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من بچم ۶ ماهشه ۴ روزی یک شیرخشک ۹۰ تومنی تموم میکنخ

وای چه کنیم؟من میخوام شیش هفت ماهگی دگ شیرخشک ندمشون میشه بنظرت؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی ناراحتم دوقلو دارم اوایل به یکیشون روزها شیر خودمو میدادم،کم و بی مغز بود نوزادم وزنش از وزن تو ...

عزیزم خدا حفظشون کنه. ناراحت نباش❤️ منم بچه اولم شیرمو نخورد کلی الکی گریه کردم

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
عزیزم خدا حفظشون کنه. ناراحت نباش❤️ منم بچه اولم شیرمو نخورد کلی الکی گریه کردم

قربونت برم منم کلی گریه میکنم اونی که دگ شیرمو نمیدمش یه لحظه از کنارش دور بشم بغض میکنه 

من غذا کمکی میدم بهش مامانم میگه داری مثلا حریره بادام بهش میدی یا نشاسته یا موز یاحالا هرچی بهرحال مقوی هسن شیرخشک کمتر بهش بده میگم ن بچم طفلی گناه داره میترسم وزن نگیره لاغر شه بعدم میگن تا یسال وزن گیری بچم باشیرهست و غذای اصلیش هست اصلا دلم نمیاد کم کنم از شیرخشکش بااینک همه چی مقوی بهش میدم

اه لعنت بهم ک هیچییییی شیرنداشتم ب بچم بدم 

قربونت برم منم کلی گریه میکنم اونی که دگ شیرمو نمیدمش یه لحظه از کنارش دور بشم بغض میکنه 

عزیزم🥲 خب همون یه ذره رو به هر دو بده کنار شیرخشک. نمیشه؟

عزیزم شما دوقلو دارین؟؟

الهی

شما غذا کمکی بهشون بده حریره بادام

فرنی نشاسته سیب زمینی 

سوپ 

موز کلی چیز مقوی هست بعدم بهداشت میتونی بری شیرخشک بهشون فکر کنم میدن

من غذا کمکی میدم بهش مامانم میگه داری مثلا حریره بادام بهش میدی یا نشاسته یا موز یاحالا هرچی بهرحال ...

بخدا درکت میکنم فکر کن من دوقلو دارم ،دور برم هیشکی نیس بچش شیرخشکی باشه از خونواده تا فامیل همه انقد شیر داشتن میریخت ازشون اونوقت من اندازه یه بچه هم نداشتم چ برسه دوتا

عزیزم🥲 خب همون یه ذره رو به هر دو بده کنار شیرخشک. نمیشه؟

ن دکتر گفت شیرت انقد کمه باعث میشه نوزاد نتونه شیرخشک بخوره،یعنی خسته میشه فکش انرژی نمیمونه براش چون دوماهشونه برا همین شدیدا کمبود وزن گرفت،منم ندادم همون یه ذره هم سریع خشک شد😔

بخدا درکت میکنم فکر کن من دوقلو دارم ،دور برم هیشکی نیس بچش شیرخشکی باشه از خونواده تا فامیل همه انق ...

عزیزممم میفهمم 

آبجییمم مثل شما دوقلو داره اونم شیر نداشت طفلی شیرخشک میداد 

اره واقعا منم اطرافیانم انقد شیردارن ک کلا لباسشون خیس خیس میشه اما خب من از اول شیر نداشتم بچم همش ۴ ۵ ساعت پشت سرهم جیغ میزد و گریه  دیگ دیدم نمیشه واقعا گناه داره مجبور شدم شیرخشکیش کنم

عزیزممم❤❤❤

ن دکتر گفت شیرت انقد کمه باعث میشه نوزاد نتونه شیرخشک بخوره،یعنی خسته میشه فکش انرژی نمیمونه براش چو ...

عزیزم. غصه نخور 🥺❤️