2777
2789
عنوان

برای باطل شون طلسم چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
عالی..باشوهرم از هم برگشته بودیم کامل دوباره به هم برگشتیم مطمئنم کار جاری بد جنسم بود که با هم همس ...

خب پس الهی شکر .ان شالله زندگیتون پابرجا باشه گلم .

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی

چون این زن بین منو نامزدمو‌ بهم زده از چن تا فالگیرم. پرسیدم‌گفتن طلسم‌ جذب براش. زده

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
از کجا فهمیدی

چون این زن بین منو نامزدمو‌ بهم زده از چن تا فالگیرم. پرسیدم‌گفتن طلسم‌ جذب براش. زده

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
عقلتو دست دعانویس و این مزخرفات نده هر روز ترکیب ابنمک و سرکه رو گوشه های خونت اسپری کن واسه ازبین ...

واقعااا باطل میکنه؟

فقط الان من و نامزدم تو ی خونه نیستیم که قهریم‌ 

چطوری واس اونم باطل کنم 

اسم مامانتو باید داشته باشه تا بتونه طلسم کنه. مطمئنی داره؟

اره  با نامزدم‌ در ارتباط بوده دوتا بچه هم داره خودشم‌ زنه از نامزدم‌ بزرگ تره.

ما باهم خوب بودیم از دوباره بهم ریختیم دوتا فالگیر گفتن طلسم جذب براش زده

اکانت قبلیه. نی‌نی سایتم‌ و انقد از ماجراهام‌ خیانت و نوشتم خودم حالم بد میشد ‌سر همینا گفتم تعلیقم کنه

منم اینطوری احساس می‌کردم اولا سوره بقره ۴۰ روز تو خونه پخش کن و گوش بگیر حتی الامکان  حتی با ...

ادارار. چطوری وا😂😂

واییی آبجیم یبار سوره بقره و گذاشت حالم بد شد رفتم قطع کردم 

چجوری هستش مثلا رفتارتون ....من وبرادرم اصلا برامون هیچی جور نمیشه ن شغل ن ازدواج ....بعد همیشه تو ک ...

دقیقا منم مثل توام به همه خوبی میکردم

الان ن کارم راه میوفته‌ نه زندگیم 

تا الان هزااار‌ بار سر خیانتش‌ با این زن دعوا کردیم قهر کردیم

اشتی کرده بودیم خیلییییی خوب بودیم‌.یهو هم من سرد شدم هم اون از یه فالگیر پرسیدم گفتن طلسم جذب براش زده

شماهم میتونی کتاب باز کنی ببینی چی میگن

ولی سوره بقره واقعا فهمیدم که طلسممون باطل شد اداره من امتحان نکردم

عهههه‌ واقعا باطل میکنه؟

الان منو نامزدم دوریم از هم .

اکه من گوش بدم واسه اونم باطل میشه ؟

من یبار آبجیم گذاش حالم بد شد زود قطع کردم چرا یعنی؟ 

تا ۴۰ روز ، هر روز سوره بقره پخش کن تو خونه . رو آب هم صداش پخش شه خوبه ، بعد از اون آب بخورید .&nbs ...

ممنونم‌ عزیز دلم

حتما انجام میدم 

فقط اینکه منو نامزدم ارهم دوریم و قهریم 

من گوش بدم واسه اونم باطل. میشه یا نه؟

دقیقا منم مثل توام به همه خوبی میکردم الان ن کارم راه میوفته‌ نه زندگیم  تا الان هزااار‌ بار ...

نمیدونم بخدا .خییلی درمونده شدم خییلی 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی