2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم بهش🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 81 پست
اره،حتی اگر خودش بگه معذرت میخوام بازم ،بهش رو نده، این موجودات سادیسم دارن

دعوا زیاد میکردیم هیچ وقت اینجوری حرف نمیزدیم اصلا هنگ کردم که چیشد اینجوری باهم دعوامون شد

دعوا زیاد میکردیم هیچ وقت اینجوری حرف نمیزدیم اصلا هنگ کردم که چیشد اینجوری باهم دعوامون شد

حتما یکی این وسطه

شاید با یکی در ارتباطه ،میخواست تورو هرجوره ول کنه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم همین حالته یهو گف درگیرم بعدا حرف میزنیم ولی خب بهم گفته ک مشکلش مالیه اما سگ اخلاق شده منم دو روز ولش کردم ب حال خودش امروز خودش بهم پیام داد 

بزار زمان بگذره ثابت میشه بهت

اگه متوجه اشتباهش کرده باشیش ک چرا باهاش کات کردی و اگر دوست داشته باشه خودش پیگیرت میشه

از وسطای دعوا مودش عوض شد دیگ بد حرف نزد بهم گفت برو پیامت بخون میدونستی حالم خوب نیست یجوری رفتار کردی من اینجوری حرف بزنم 

البته بگم اینک میگفت حالم خوب نیست فکر میکنم مشکل خانوادگی داشت چون مامان باباش از هم جدا شده بودن با مامانش زندگی میکرد ببشتر خرج خونه و زندگی با اون بود

نامزد منم همین حالته یهو گف درگیرم بعدا حرف میزنیم ولی خب بهم گفته ک مشکلش مالیه اما سگ اخلاق شده من ...

امیدوارم اونم خودش پیام بده چون فکر نمیکردم اصلا حسم بهش اینجوری باشه هیچ کقت تایم طولانی از هم جدا نبودیم الان ۱۱روزه😶😶

از وسطای دعوا مودش عوض شد دیگ بد حرف نزد بهم گفت برو پیامت بخون میدونستی حالم خوب نیست یجوری رفتار ک ...

خب عزیز دلم تند رفتی مردا وقتی عصبین نه توان ابراز علاقه کردن و توجه کردن مثل روزای معمولی رو دارن نه دوست دارن زیاد دردو دل  کنن و ببخشیذ مث ما دخترا چس ناله بیان تا اروم شن😂

اونا اکثرا میخوان تنها باشن تا اروم شن 

حالا من نمیدونم اول دعوا رو کی شروع کرده اما اگر بهت گفته من درگیرم و میدونستی تا حدودی ک مشکلش چیه و با این حال پاپیچ شدی اشتباه از تو بوده

امیدوارم اونم خودش پیام بده چون فکر نمیکردم اصلا حسم بهش اینجوری باشه هیچ کقت تایم طولانی از هم جدا ...

ببین ب حرف ما ک نگاه نکن

خودت بسنج ببین اشتباه از کی بوده از اون اگر بوده ک بیخیالش اما اگر با توجه ب چیزی ک گفتم تو مقصری منتظر اون نباش چون نمیاد خودت برو عذرخواهی

خب عزیز دلم تند رفتی مردا وقتی عصبین نه توان ابراز علاقه کردن و توجه کردن مثل روزای معمولی رو دارن ن ...

میدونی روز قبلش بهش زنگ زدم بهش گفتم سلام چطوری خوبی اونم گفت سلام خوبم مرسی همین بعد ساکت موند منم گفتم مبخوایی بعدا زنگ بزنم گفت قطع کن خودم بعدا زنگ میزنم دیگ زنگ نزد فرداش پیام داد میایی بریم بیرون منم وایسادم دعوا کردن🤦🏻‍♀️بعد اونم در جواب باهام دعوا کردم 

تو بودی پیام میدادی یا بازم منتظر بودی خودش پیام بده😅

ببین ب حرف ما ک نگاه نکن خودت بسنج ببین اشتباه از کی بوده از اون اگر بوده ک بیخیالش اما اگر با توجه ...

هم دلم میخواد پیام بدم هم دلم میخواد خودش پیام بده🤦🏻‍♀️😅

میدونی روز قبلش بهش زنگ زدم بهش گفتم سلام چطوری خوبی اونم گفت سلام خوبم مرسی همین بعد ساکت موند منم ...

اخلاقاش شبیه نامزد منه حقیقتش من به نامزدم اطمینان دارم میدونم کسی وسط نیس و وقتایی ک عصبیه حتما گرفتاره گاهی خیلی کم دقیقا همین شکلی میشه مثلا الان بعد دو ماه اینجوری شد دوباره، که قبلشم رابطمون عالی داشت پیش می رف بخاطر همین اصلا ذهنم ب این سمت نمیره ک پای کسی وسط باشه یا چی میدونم حتما گرفتاری واسش پیش اومده 

حقیقت اینجور چیزا برای من چیزی نیس ک ب تصیحت بقیه گوش بدم سرش 

منم تازه قلقش داره دستم میاد اوایل همینجوری ک میگی دعوا و فحش کاری و کات داشتیم 

و من دلم طاقت نمیاورد پیام میدادم اوکی میشدیم 

کم کم فهمیدم وقتایی ک بی حوصلس باید رهاش کنم خودش بیاد

برا زندگیت برنامه بریز ، این احساسات برا همه هست اما خوشبختی نمیاره ، اینا فقط احساسات زود گذره ، این رو بدون که الان یه لذت زودگذر داری اما در آینده یه عمر پشیمونی 

دوس پسر چیه آخه ، بریز دور این حرفا رو 

اگه سنت مناسب ازدواجه بذار خواستگار خوب و آدم حسابی بیاد بعد خونوادت بررسیش میکنن و مشاور برید بعد ازدواج کنید نه اینکه عمرت رو با هر بیخودی هدر بدید

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .

ببین عزیزم اگ بخواد خودش میاد پیام نده بهش چون بعدا از خودت خیلی عصبی میشی :) ی کم بگذره نبودش عادی میشه

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺