2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه عزیزم خسلی هنوزم چندتا از لک های آنژوکتاش موندخ رو بدنش، الهی همه بچه ها سلامت باشن الان دخ ...

ای جان😍🥰 خدا نگهش داره برات🥰😍

من قبلاً زمین خوردم و لگنم آسیب دید... الان سنگینی بچه افتاده رو لگنم از درد دارم میمیرم😮‍💨

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بله خط دومش مشخصه ولی کمرنگه  چند روز از موعدت گذشته ؟

فقط یادمه دوروز مونده بود به مدارس پربود شدم و هفت روز بود

الانم از جمعه لکه بینی دارم امروز پنجشنبه اس یعنی یکهفته که لکه بینی دارم

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
اخی الهی خدا برات حفظش کنه اره شهر عریب خیلی سخته منم غریبم تاحالا استراحت بودم خودم بودم و خودم.

اره خیلی سخته من کیشم خانواده ها شمال رشتن، کرونا شد جزیره راه ها رو بست نه ورود نه خروج، تنها رفتم با شوهرم سزارین صبح شزارین کردم شب یازده پاشذم رفتم یچمو دیدم، فرداشم ترخیص شدم راه رفتم اروم رفتم اتاق مادران که کنار اتاق بچه هستازبچم نگهداریکنم، روز سوم حنام کردم پانسمانمم باز کردم راست راست راه میرفتم انگار نه انگار سزارین حردم اصلا نفهمیدم کی خوب شد و جوش خورد ،البته چسبی لیزری بود الانم ببینی یه لک کمرنگه باید دقت کنی ببینی، دکترم عالی بود ، ولی میگم خدا تنهاییمو دید باهام بود ،غصه نخور گلم خدا باهاته و کنارته همون قدرتی یهت میده که خودت تعجب میکنی

اره خیلی سخته من کیشم خانواده ها شمال رشتن، کرونا شد جزیره راه ها رو بست نه ورود نه خروج، تنها رفتم ...

هم شهری شدیم ک😁

خوانواده منم‌رشتن خودم قزوین زندگی میکنم.

خداروشکر عزیزم به راحتی از پسش براومدی

ان شاالله منم زایمانم راحت باشه زود سرپابشم

عزیزم انشالله دخترت همیشه سالم باشه،تو سونوگرافی متوجه نشده بودن کیسه سوراخع؟یا خودت متوجه نشدی؟

من. قبل بشته شدن جزیره تو اخرای شش ماه رفتم رشت پیش خانواده ها که اونجا زایمان کنم مادرمم سیسمونی میخواست اباس بخره، دکتر خر اونجا بخدا گرونترین بود اسمم در کرده همش گفتم خانوم من ةب میریزم گفت عفونته هی چرک خشک کن و دارو داددیگه دیدم از لباس زیر رد شد به شلوار گفتم خانوم دو هفته شده این چه هفونتیه تا یه روز درد شدید گرفتم جیغ و جریه مادر شوهرم بنده خدا وحشت کرد بغلم کرد برد بهترین بیمارستان خودش نیست خداش هست اون احمقا هم همون اول دست کردن تا مچ تو بدنم خر چی میگفتم بچم بریچه از پائه چقت رچزایمانم نیست هیس ،اخرم یه چی مثل سیخ اوردن گفتن تست آمنیون هست کردن تو اندازه دو وجب بود نازک مثل مو اوردن بیرون زدن به یه ماده واکنش گفت نشون نداد فقط میخواست دو میلیون پول بگیره از اون روز بدتر شد وضعم اخرشجریه گفتم میخام برگردم تا برگشتم کیش تولدم بود کیم خوردیم دیدم بچه تکون نمسخوره که رفتم دکتر خودم گفت سونو که اب بچه هشت میل شده بود و بیهوش ،گفتن بچه سا مادر شوهرم گفت مادر ،من کلی گریه کردم تهش اومدن گفتن وضع مادرم بده ممکنه تموم کنه دیگه ضوهرم میگفت داشت خودشو میکشت اخرش خدا جفتمونو بهش داد، ولی من کمرم اصلا ناقص شده، دریچه قلبمم هر چهارتا افتادگی پیدا کرده

ای جان😍🥰 خدا نگهش داره برات🥰😍 من قبلاً زمین خوردم و لگنم آسیب دید... الان سنگینی بچه افتاده رو ...

عزیزم سخته میدونم خدا خودش بهت قوت بده استراحت کن بیشتر ببند نشو زیاد اگه زودتره هفت ماه عالیه، واچلی دختر من اول هشت اومد نابود شد، باز دکتر تصمیم میگره انشالله سلامت باشی خدا خودش کمکت کنه

هم شهری شدیم ک😁 خوانواده منم‌رشتن خودم قزوین زندگی میکنم. خداروشکر عزیزم به راحتی از پسش براومدی ...

الهی تی جان قوربان لاکو جانم، درخواست دوستی بده بمونم باهم ، انشالله زایمانت راحت باشه، قزوین نزدیکه که خدا خیرت بده من این سر دنیام جزیره

من. قبل بشته شدن جزیره تو اخرای شش ماه رفتم رشت پیش خانواده ها که اونجا زایمان کنم مادرمم سیسمونی می ...

وای عزیزم چه سخت🥺💔باز خداروشکر بچتون صحیح و سالم به دنیا اومد❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔