2777
2789

اگه این آمپول کورتونه که والا ضرر نداره، یه مدت سیستم ایمنی بدن کار نمیکنه ، اتفاقا برا بدن خوبه که یه ذره سیستم ایمنیش شل کنه . بدنت میخواد بچه رو به عنوان یه چیز خارجی بندازه بیرون این آمپول بهش می‌گه بیخیال این خودیه . 

من کورتون زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات حفظش کنه اینجور مواقع اورزانسی برو بیمارستانی ک بلوک زایمان داره ان شاالله که پیش نیاد دیگ ...

دیگه ترسش تو جونمه سه سالشه اصلا میترسم دو ساله قرص جلوگیری میخورم حسرت تینکه زایمان گنم بچمو نشونم بدن رو دلم موند اصلا نشون ندادن هفت هشت ساعت بع دیدمش تو دستگاه، نگم چی کشیدم،تنها شهر غریب اوووف، اما الان انقدر آنیش پارست که همه چیزو از یادم میبره، شوهرمم نمیخاد اصلا میگه نه،هر چی بخاطر دختر میگم میگم تنهاست شهر غریب خودشم میگه مامانیداداشی بیار واسم، اما شوهرم میگه نه، بزار مهاجرت کنیم بعد اخه من سی و سه سالمه وقتی نمونده واسم که

بتامتازون که دیگه این حرفارو نداره چقد سخت میگیرید 

اینهمه دگزا و کورتون های دیگه رو مثل نقل و نبات میخورن و تزریق میکنن حالا دو دوز بتامتازون هیچ عارضه ای نداره 

دیگه ترسش تو جونمه سه سالشه اصلا میترسم دو ساله قرص جلوگیری میخورم حسرت تینکه زایمان گنم بچمو نشونم ...

اخی الهی خدا برات حفظش کنه اره شهر عریب خیلی سخته منم غریبم تاحالا استراحت بودم خودم بودم و خودم.

من شاکن کیشم گلم تسنجا همه چیز دو برابره اونوره، بعد آمپول بچه با مادر فرقمیکنه، مال بچه تکمیل ریه ب ...

عزیزم انشالله دخترت همیشه سالم باشه،تو سونوگرافی متوجه نشده بودن کیسه سوراخع؟یا خودت متوجه نشدی؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
الهی بگردم بچه بیچاره چقدر زجر کشید🥹🥹  ان‌شاءالله از این به بعد سالم باشه و رنگ بیمارستان نب ...

خدا نکنه عزیزم خسلی هنوزم چندتا از لک های آنژوکتاش موندخ رو بدنش، الهی همه بچه ها سلامت باشن الان دخترم سه سالشه ماشااله باهوش زبون دار ،آنیش پاره، فشارتو کنترل کن منم لگن درد داشتم دکتر بهم گفت چون بچه تولته رحم و لگنت دارن باز میشن، اگه لازم باشه میگه خودش ،حرکاتضو مدام چک کن که کند نشه یا تایم بالا بی حرکت نشه، به دکترت یگو شاید دکترت دیده میتونی بچه رو نگه داریتا تایمش نگفته

بتامتازون که دیگه این حرفارو نداره چقد سخت میگیرید  اینهمه دگزا و کورتون های دیگه رو مثل نقل و ...

چون امپولش ۶ تاس یه مقدار دوزش بالاس 

امروز میرم میزنم تا استرسش از بین بره برام