2777
2789
من بیمارستان بستری شدم تزریق کردن مدام ان اس تی میگرفتن تحت نطر بودم چون حرکات بچه خیلی کم میشه

مال من از ظهر حرکت نکرد تا فردا صبح دکترشم نبود فقط تا صبح گریه کردم رفتم سونوگرافی گفتن آب دور بچم هشت میلیمتره و بیهوش میشه از خفگی تکون نمیخوره خدت رحمم کردالان سه سالشه یه وروجکیه دو نداره آتیشپاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه نمیتونم برم بخاطر این دردا ینی میخام راه برم رحمم میخاد بزنه بیرون بد دکترم گف چون تازه زایمان د ...

با این اوصاف زیاد استراحت کن 

دکتر من میگفت زیر شکممو ببندم تا بچه پایین نیاد البته من لگن درد دارم واسه این گفت

تو از دکترت بپرس ببین میتونی از کمربند بارداری استفاده کنی یا لااقل با شالی روسری چیزی زیر شکمتو ببندی یا نه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مال من از ظهر حرکت نکرد تا فردا صبح دکترشم نبود فقط تا صبح گریه کردم رفتم سونوگرافی گفتن آب دور بچم ...

خدا برات حفظش کنه

اینجور مواقع اورزانسی برو بیمارستانی ک بلوک زایمان داره ان شاالله که پیش نیاد دیگ برات البته دربارداریای بعدی😁

اره میزنم مادر همیشه برا بچه باید فداکاری کنه 

ببین مادر نباید برای بچه فداکاری کنه ، این حرفها چرند هستند . اول سلامتی خودت بعد بچه .مادر باید ببینه کدوم گزینه به نفع خودش و بچه هست . برو با دکترت مشورت کن . ببین زدن آمپول به نفع هردو شما هست یا نه . مسایل به این مهمی رو اینجا مطرح نکن.

من شاکن کیشم گلم تسنجا همه چیز دو برابره اونوره، بعد آمپول بچه با مادر فرقمیکنه، مال بچه تکمیل ریه ب ...

الهی بگردم بچه بیچاره چقدر زجر کشید🥹🥹 

ان‌شاءالله از این به بعد سالم باشه و رنگ بیمارستان نبینه

من به شدت درد لگن دارم و فشارخونم بالاست دکترم هنوز درمورد آمپول ریه چیزی نگفته... به نظرت خودم بهش بگم؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

به حرف دکترت گوش کن . اگر خدایی ناکرده بچه زود به دنیا بیاد و بره توی دستگاه جدا از اذیت ها و دردهایی که می کشه خودت هم با بخیه و درد باید بری بالای سرش و حال روحی و روانی داغونی پیدا می کنی  واقعا خیلی سخته . انشاالله بعد وقت پیدا می کنی و خودت را تقویت می کنی و از عوارض داروت کم میشه .

برو بستری شو  من انقباص داشتم از ۲۸ هفته بستری شدم سرم منیزیم سولفات و امپول بتا زدن مدام ان ا ...

خوشبحالت بیمارستانت وظیفه شناس بوده من از ۲۵ هفته انقباض داشتم هیچی به هیچی نکردن برام 

بله 

مثلا نوشته باشه ۲ قطره بریزید از ادرار ولی من دیر خوندم۳قطره ریختم بعد الان یک خط کمرنگ افتاد اولش ی کم پرنگ تر بود خطش هم پخش بود الان دو خط هست ولی کم رنگ

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!