2777
2789
من 21 ام دهنم صافه اصلا نمیتونم راه برم 

به دکترت گفتی؟! 

الان واسه این علائم زود نیست؟! 

من هفته بالا هستم فردا شروع 35 هفته هست برام البته از ان تی...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان یکم زوده اینقدر کمر درد و اینا داشته باشی،بهتره با دکترت مشورت کنی

امپول داده نتاها دوزش بالاتر از اونیه ک تو نسخه نوشته بود ببرم پیشش ببینه بد بزنم 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
به دکترت گفتی؟!  الان واسه این علائم زود نیست؟!  من هفته بالا هستم فردا شروع 35 هفته هست ...

راه نمیتونم برم بخاطر این دردا ینی میخام راه برم رحمم میخاد بزنه بیرون بد دکترم گف چون تازه زایمان داشتی رحمت امادگی نداره چون تازه ی ساله گذشته 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
مطمئنی آمپولش بتامتازون بود؟! من شنیدم این آمپول گرون نیست که😐

من شاکن کیشم گلم تسنجا همه چیز دو برابره اونوره، بعد آمپول بچه با مادر فرقمیکنه، مال بچه تکمیل ریه به خودش میزنن گرونه، به خدا چهل میلیون پول ۱۸ روز دستگاه شد  ،دختر عفونت خون داشت دنیا اومد چون کیسه سوراخ یود آلودگی زفته بود تو بعد هفت روزم آب نخاع گرفتن مننزیت شده بود باز ده روز دیگه خوابید شد هجده روز پدر یچمو در اوردن سوراخ سوراخش کردن هرروز، خودت بزن آمپولومواظب باش به وقتش دنیا بیادمیره ان آی سی یو و بخش نوزادان اصلا داغون میکنن خدا نکنه ،الهی سلامت باشه

سلام دوست عزیز من ی سوال داشتم درمورد بی بی چک شما بلدین ببخشید تاپیک نزدم چون نمیخوام بمونه 

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
وایییی خدا     حالا من استراحت مطلقم حرکاتش کم بشه چطور بیمارستان برم

برو بستری شو 

من انقباص داشتم از ۲۸ هفته بستری شدم سرم منیزیم سولفات و امپول بتا زدن مدام ان اس تی میگرفتن. الان ۳۷هفتم هفته ای یبار میرم ان اس تی