خسته ام از شرایط سختم شده شبا بخاطر مشکلاتی نتونین تا صب بخوابین من بخاطر پدر بدی که دارم تا صب در حال اذیت کردن و فحش دادن به ماست نمیتونم بخابم متاساته عشقم هم بعد دوسال هیچ اقدامی برا جلو اومدن نمیکنه برام دعا کنید میخوام شهری که دانشگاه میرم برم کار کنم و خوابگاه بمونم و دیگه بر نگردم چون حالم اصلا خوب نیست چرا حق خوب زندگی کردن ندارم 😔چرا از بچگی اذیت میشدم یبار خوشحال نبودم 😔 تا حالا یکشب هم نشده اروم بخوابم از عشقم هم خودم میخوام جدا بشم چون که میدونم منو کرده اسباب بازی سرگرمیش اینکه هیچوقت تو زندگیم دخیل نبوده هیچوقت خودش برام کادو نگرفته یکبار گرفت که برا گرفتن کادو تا یکماه قهر بودم چون یکسال گذشته بود و اون برام هیچی نگرفته بود ترجیح دادن اینکه تا اخر عمر تنها باشی بهتره یا اینکه یکی عمرتو تباه کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با تمام وجود درکت میکنم همه اینارو من تجربه کردم خدا به دلت آرامش بده سخته واقعا الانم از درد دندون درد بیدارم از بی پولی حتی جرعت نمیکنم نزدیک دندون پزشکی برم
گلم چرا منتظری عشقت اقدام کنه که تواز این وضع دربیای
اولا تو میتونی درس بخونی ادم موفقی بشی
بعد همین عشقت تو حسرت داشتنت میمونه
کسی که دلش نمیاد برات یه کادوی کوچیک بخره
میتونه از پس زندگی متاهلی بربیاد؟
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
عشق یعنی چی ، همش چرته ، وقتی دوسال مفت باهاش بودی دیوانست ، بیاد واست خرج کنه ،،، طرف دوازده سال ه شوهرمه ، باز وقت پول که میاد حاضر ه جونش رو بده پول واسه خوشحال ی من نده... برو کار کن ... دست تو جلو کسی دراز نکن...
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
مواظب باش از چاله نیفتی تو چاه ازدواج بد کنی عشقت معلومه آدم بدرد نخوریه خودت بچسب و درس بخون یا کار ...
دقیقا میخوام همینکارو کنم اون اعتماد بنفسمو تازگی ها جریحه دار میکنه خودش مدرکش فوق دیپلم از پیام نور هست ولی یکبار هم برام مهم نبوده مدرکش چیه و هیچوقت بهش نگفتم راجب این ولی اون منو مسخره میکنه تو الکی میری دانشگاه تو هیچی بلد نیستی یه ضرب طولانی میده بهم میگه حساب کن ببینم میری دانشگاه چی بلدی بعد یه صفرشو جا انداختم بهم میگه تو هیچی بلد نیستی یا مدام بهم میگه تو تنبلی برو آزمون استخدامی بده قبول شو بعد خودش شغلش تعمیرات آب تصفیه هست چرا اینقد بیشعوره و منو اذیت میکنه
خونواده بد بهتر از آدمیه که تحملش سخت شع هر لحظه آرزوی نبودنش بکنی
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
گلم چرا منتظری عشقت اقدام کنه که تواز این وضع دربیای اولا تو میتونی درس بخونی ادم موفقی بشی بعد هم ...
خودمم همین فکرو میکنم به من میگه آزمون استخدامی بده قبول شو بعد میام ولی اینکه منو حمایت نکرده هیچوقت که پیشرفت کنم همیشه تا بوده تحقیرم کرده برام دعا کن امسال ازمون استخدامی قبول شم از بدبختی در بیام
خودمم همین فکرو میکنم به من میگه آزمون استخدامی بده قبول شو بعد میام ولی اینکه منو حمایت نکرده هیچوق ...
انشاالله بهترینا برات رقم بخوره
بخدا اگه پیشرفت کنی خودت اونو حتی ادمم حساب نمیکنی
اخه کسی که شرایطتتو میدونه و کاری برای خوشحالیت نمیکنه
خودتودرگیر عشق دروغیش نکن
چن سالته عزیزم؟
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
عشق یعنی چی ، همش چرته ، وقتی دوسال مفت باهاش بودی دیوانست ، بیاد واست خرج کنه ،،، طرف دوازده سال ه ...
ممنونم دلداری بهم دادی خودمم میگم تنها بمونم راحت ترم بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم اینکه الان سال سوم ارشدم هست و باید دوساله تموم میکردم همش چون اون نمیذاشت دانشگاه بیام تموم کنم و نذاشت امتحان دکتری بدم و اینکه با وجود اینکه گفت ازمون استخدامی بده تا بیام برات ولی همینکه داشتم تلاشمو میکردم برا ازمون باهام دعوای شدیدی کرد تا تمرکزمو از دست بدم و موفق نشم بعد اون فهمیدم اون منو نمیخواد فقط داره بازیم میده 😔برام دعا کن موفق شم و به کسی احتیاج نداشته باشم
خونواده بد بهتر از آدمیه که تحملش سخت شع هر لحظه آرزوی نبودنش بکنی
اینو میفهمم خواهرم ازدواج کرده دومادمون بدرد هیچی نمیخوره انسانیت نداره اینو با تمام وجود درک میکنم فقط دلم میخواست این دوسالی که به پاش موندم واقعا دوسم داشته باشه یک کاری کنه ولی دیدم خیلی منو به سخره گرفته و بازیم داده