گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5322 عنوان نی نی یار بودنم چیز باحالیه ها😐😂 187 بازدید | 8 پست با هر کس حال نکردی با یه کلید به دیار باقیش میفرستی 😐😁 گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍 1402/08/04 | 01:36 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_کورد عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 5125 دقیقا با نی نی یار شب یبار بحث میکردیم وسط بحث تعلیق شدم 😐
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2637 👍🏻😅 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
سایلی۲۰۲۳ عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8920 اینجوری که حق الناس به گردنشونمیمونه. https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118
گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5322 اینجوری که حق الناس به گردنشونمیمونه. تو زندگی واقعی هم کسی اهمیت نمیده چه برسه سایت😂 گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
گوجه_رب_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5322 🤣🤣🤣🤣🤌🤌🤌🤌 واقعا حالشو خریدارم هدف جدید: نی نی یار بشم😂 گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
تودلیاااااااا عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2382 هدف جدید: نی نی یار بشم😂 اگه قبول کردن منم معرفی کن 🤌