2777
2789
عنوان

کیا پدر سنتی و سختگیری دارن ؟

1058 بازدید | 15 پست

بچه ها خسته شدم از وقتی چشم باز کردن تا حالا دارم باهاش میجنگم و برای کم ترین حقوقم همش با هم کنتاکت داریم🤦‍♀️ با وجود همه ی تلاشام نتونستم آدم مستقلی بشم و خودم برای خودم و زندگیم تصمیم بگیرم

تو همه ی کارام دخالت میکنه 

پوششم 

معاشراتام

تایم رفت و امدم

درسم

شغلم

ازدواجم...( پارسال سر چیزای چرت و مسخره نامزدیمو بهم زد)

کاری کرده که کلی از دوستای خوبم به خاطر رفتاراش قیدمو زدن .روز به روز دارم تنها تر میشم.... واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم هیچی جواب نمیده نه سیاست نه مهربونی نه دعوا گاهی وقتا به سرم میزنه برای همیشه از این شهرمون برم خیلی به مادرم وابستم اونم تنها دلخوشیش منم 

از همه لحاظ تحت فشارم خیلی غمگینم به نظر شما کار درست چیه؟ هر چی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم

خستم... 

پدر من پدرمو دراورد..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنام خدا کل طایفه ام سنتی و مذهبی و سفت و سخت ان ولی من به تنهایی پرده های عفت خاندان رو دریدم توام ادامه بده میتونی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اونقدرا سخت گیر نیست 

ولی به شدت لجبااااز 

توی خونه یگ کلمه حرف نمیزنه 

باورتون میشه؟

فقط منتظرم کارای عشقم جور شه برم سر خونه زندگیم اینطوری نمونم توی این خونه 

روانیم کرده رسما

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
بنام خدا کل طایفه ام سنتی و مذهبی و سفت و سخت ان ولی من به تنهایی پرده های عفت خاندان رو دریدم توام ...

خیلی شعاری حرف میزنین 

با آدم زورگو و پارانوئید و دو قطبی تا حالا زندگی کردین؟ 

کاش پدر منم مذهبی بود به خدا مذهبی ها انقدر سختگیر نیستن 

چیکار کردی ؟ حس میکنم درد بی درمونه تا ابد

همه متنتو نخوندم

فقط بگم ک بابای من اختلال شخصیت، سو ظن و دو قطبی و همه چی با هم داره. واقعا زجر عالم کشیدیم کنارش. هیچکسم ن کمگ میکرد ن درک میکرد..

مجبورمم کرد با کسب ک نمیخواستم ازدواح کنم. حالا ‌ک رفتم عزیز شدم! اما بازم همون پدره منتهی پیر شده کرک و پرش ریخته و حوصله آنچنانی نداره و پر از درد و مرضه..

من ک راضی نمیتونم بشم ازش... دنیامو سیاه کرد. حق نداشتم ی دفترخاطرلت داشته باشم. هیچ چیز خصوصی نداشتم. تا کشو لباسمو میگشت تا تو لوله خودکارمو بازرسی میکرد!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ب همین دلیل توی سن کم ازش فرار کردم (البته با اونی که خودش خواست ازدواج اجباری کردم ولی شانس آوردم ش ...

چه ریسک بزرگی کردین

پدر من تو ازدواج بدترین ظلمو در حقم کرد 

پسر دوستش اومد ازم خاستگاری کرد منم باهاش آشنا شدم عاشقش شدم پدرمم راضی بود چند روز مونده به عقدمون یهو گفت من راضی نیستم و همه چیو بهم زد تا یکسال مثل مرده ی متحرک بودم تا تونستم از اون آقا دل بکنم...

خیلی شعاری حرف میزنین  با آدم زورگو و پارانوئید و دو قطبی تا حالا زندگی کردین؟  کاش پدر ...

با پدرت مشکل داری سر من خالی نکن که گل منم به اندازه خودم باهاشون سرو کله زدم. شده سر یه موضوع دو ماه تو خونه حبسم کردن ولی آخرش مجبور شدن کوتاه بیان این کجاش شعاره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

همه متنتو نخوندم فقط بگم ک بابای من اختلال شخصیت، سو ظن و دو قطبی و همه چی با هم داره. واقعا زجر عا ...

منم راضی نمیشم ازش ته همه ی غم و غصه ها و بدبختیام میرسه به این پدر مگه نه اینکه یه پدر باید دردی از بچش کم کنه 

خودش برام شده سرطان  

میفهمم چه دردی کشیدی دنیا به امثال ماها خیلی بدهکاره

منم پدرم شبیه پدر شماست

منم خسته شدم

سریال پدرسالار که میده اذییت میشم نگاهش نمیکنم... یاد خودم میوفتم که مثل زندانی باهام برخورد می‌کرد یا میکنه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

چه ریسک بزرگی کردین پدر من تو ازدواج بدترین ظلمو در حقم کرد  پسر دوستش اومد ازم خاستگاری کرد ...

من نکردم 

۱۴ سالم بود 

یه دوستش که ۱۲سال بزرگتر از من بود اومد خواستگاری 

بابامم بدون پرسیدن نظر یا حتی گفتنش به من برنامه عقد رو چید و تمام روز قبل عقد گفت برید براش لباس بخرید عروسش کردم 

تنها شانسم این شد که شوهرم خوبه که البته اوایل چون بچه بودم و شوهر نمیخاستم کم سختی نکشیدم ولی گذشت و ازش راحت شدم 

امیدوارم خدا ازش بگذره