2777
2789

سلام

خیلی ناراحتم

خسته شدم

۷ سال هست هی قهر و اشتی میکنه

همش سر بچه هاش با من بحث میکنه.همیشه حق ب جانبه

بعد ک طوری میشه پیام میده بس ک حرمت میذارم پرو شدی.دیگ شمارم پاک کن و زنگ نزن و خواهری بنامم نداری .بازم بعد یکی دو هفته میگم بزرگی کنم و پیامش میدم.با وجود ک حق باهاش نیست و ذهنش مسمومه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصرخودتی ک زیادی بهش رو دادی همین

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

همش ب پسرم تذکر میده

مثلا اونروز پسرم با دخترش بازی میکردن.دخترش شده بود نقش گرگ

پسرم ۷سالشه داشت شعر میخوند ک اقا گرگه تنبله هنوز کلاس اوله

ب پسرم دعوا کرد ک چ شعری میخونی

خواهرت مشکل روانی داره

رابطه تو. باهاش محدود کن

ادم سمیه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یا پسرم و دخترش چون همسن هستن باهم خیلی جفت جورن با اون پسرش زیاد بازی نمیکنن.

همش ب دخترش میگ اگر با داداشت بازی میکنی حق داری با پسرخالتم بازی کنی

اگر نکرد داد و بیداد سر دخترش ک بشین حق بازی نداری

یبار ک این حرفارو زد ن زنگ بزن ن جایی دیدی زیاد محل بده بهش بزار بفهمه چقد بده ادم با خواهرش قهر کنه ...

این کارو قبلا میکردم.انقد مغروره ک ۶ماه قهر بود.بازم سر زایمان پسرش رفتم جلو

اخه ی ادم چقد میتونه بیخود و بدجنس باشه

خواهرت یه سلیطه شیطانهههه ببخشیدا با احترام 

فا ل گیر و دعا نویس سایتم                            لطفا اگه عقده ای هستید ریپلای نکنید 🦊🙂      فال ها رایگان نیست روزی ۱۰۰ تا انجام میدم