2777
2789
عنوان

ژل لب زدم کمک کنید

913 بازدید | 21 پست

من امروز ساعت چهار ترمیم ژل لب زدم برای رفع ایرادش بعد امشب ساعت هشت رفتم حموم و یک طرفش رو ک فکر میکردم بزرگتره ماساژ دادم الان ب شدت ورم کرده(البته سمت دیگه لبمم ک یکم ژل زد چون فک میکرد خالیه ورم داره) نکنه فرم لبم خراب بشه😭 کار بدی کردم؟یا با توجه ب نکته ریز داخل پرانتز میتونه عادی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز ساعت ۶ ژل زدم دیشب آکی بود و مک یخ گزاشتم رو یه سمت امروز یه سمت خیلی ورم داشت من زاویه زدم ...

یا امام حسین خدایا خودت بهم رحم کن چ گندی زدم ولی راجب حموم پریدم گفت ایرادی نداره امام درمورد مساژ هیچی نگفت چیزی ام نپرسیدم😓

وای واقعا مرسی اطلاعاتت درسته؟منطورم اینکه مطمعنی یا فقط برای اینکه خیال منو راحت کنی؟ تا چند روز می ...

ببین من خودم قبلا درمانگاه دستیار پزشک بودم واسه زیبایی اصلا همون لحظه که میزد کلی ورم داشت ورم نهایتن تا 2روز دیگه میخوابه و بعدش کبودی داره نهایتن تا 10روز دیگه اوکی میشی

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
یا امام حسین خدایا خودت بهم رحم کن چ گندی زدم ولی راجب حموم پریدم گفت ایرادی نداره امام درمورد مساژ ...

ن بابا نترس نظرات متفاوته ولی دیگ ماساژ نده تا جا بیفته چ مارکی زد برات هر سی‌سی چقدر شد

ببین من خودم قبلا درمانگاه دستیار پزشک بودم واسه زیبایی اصلا همون لحظه که میزد کلی ورم داشت ورم نهای ...

اخیش وای واقعا کلی خیالم راحت شد خدا خیرت بده اما من مشکلم با ورمش نیست مشکلم اینکه همین امروز زدم و سر خود همین امروزم ماساژش دادم تو حموم ، مطمعن باشم مشکلی پیش نمیاد؟