2777
2789
عنوان

ژل لب زدم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 21 پست
اخیش وای واقعا کلی خیالم راحت شد خدا خیرت بده اما من مشکلم با ورمش نیست مشکلم اینکه همین امروز زدم و ...

هیچی نمیشه تازع اون ورمه میخوابع حدود 20روز دیگه باید بری برای ترمیم اشکال داشت رفع کنه 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا نترس نظرات متفاوته ولی دیگ ماساژ نده تا جا بیفته چ مارکی زد برات هر سی‌سی چقدر شد

ممنون بابت دلگرمیت ، ولی ایا با این کارم باعث نشدم ک جا نیوفته؟😂دیگه خیلی استرس گرفتم😂🤦🏻‍♀️

هیچی نمیشه تازع اون ورمه میخوابع حدود 20روز دیگه باید بری برای ترمیم اشکال داشت رفع کنه 

ممنون اره تقریبا یک ماه طول میکشه تا کامل بخوابه ورمش امروز ترمیم بود 😅واقعا شانس اوردم ک یک نفر با اطلاعات کامل و با تجربه تو تاپیکم اومد ممنون♥️

این مارکو نمیشناسم برآن ریوفیل زد ۱۴۰۰ دو سی‌سی زدم اما کمه

اگه فرم طبیعی بخوای دو سی سی زیادم هست ولی اگه روسی و عروسکی و اینا اره فک کنم کمه ، بخدا انقد خیالم راحت شد یه خانومی اینجا گفت ک دکترا بعد تزریق خودشون یه عالمه ماساژ میدن قشنگ یه نفس راحت کشیدم😂🤦🏻‍♀️