2777
2789

زرنگی نی این 

زندگی مشترک هست 

حالا چی میشه ببخشی و سه دنگ خونه رو بگیری که نقد هست !

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدم میاد از مردایی که سر مهریه چونه میزنن

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

اگر چنین فکری در مورد همسرت داری بهت بگم که به درد نمیخوره. ازش جدا شو.. و یا به حرفش نکن اون به وام نیاز داره و مجبوره که نصف خونه رو به نامت کنه اما تو مجبور نیستی مهریه ات رو ببخشی.  از من بشنو این ادم شوهر خوبی برات نمیشه

قاعدتاً باید چونه بزنن

اونی ک چونه میزنه مشکل داره یادت باشه

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
یکی بی زحمت در مورد این وام توضیح بده

وام مسکن دیگه

سرچ کنین تو گوگل میاد شرایطش

موقع خرید خانه از بانک مسکن وام خرید مسکن میگیریم

به زوجین هر کدوم یه وام میدن سند هم نصف نصف