2777
2789

موندم یکی دو روز دیگه اس 

اگه الان دوتا ال دی بخورم فرداهم ادامه بدم اوکیه؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
آره الان دو تا ال دی بخور از فردا روزی یکی دیگه نمیشی

ال دی بخوری  ادامه بدی نمیشی یا چی ؟

من میخوام پریود بشم یدوته ال دی خوردم دیشب دیگه نخوردم تا پریود بشم 

امپول پروژسترونم زدم ۴ تا به نطرت پریود میشم ؟ میخوام یه هفته ای پریود شم نه دو هفته ای 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ال دی بخوری  ادامه بدی نمیشی یا چی ؟ من میخوام پریود بشم یدوته ال دی خوردم دیشب دیگه نخوردم تا ...

باید قرص اورژانسی بخوری در اینجور مواقع نه ال دی دو تا قرص اورژانسی بخوری دو روز بعد پری میشی 

باید قرص اورژانسی بخوری در اینجور مواقع نه ال دی دو تا قرص اورژانسی بخوری دو روز بعد پری میشی 

معدم تحمل قرص اورژانسی نداره با همون ال دی هم یکم داعون شد 

الان اون یدونه ال دی خوردم و دیگه نمیخورم پریود میشم یا جلو پریود گرفت ؟

شما من میشناسی نه ؟🥲

معدم تحمل قرص اورژانسی نداره با همون ال دی هم یکم داعون شد  الان اون یدونه ال دی خوردم و دیگه ...

نه تاثیری نداره در اینجور مواقع یا باید اورژانسی بخوری یا قرص اچ دی بخری اخر شب تا سه شب یه دونه بخوری بعد میشی

نه تاثیری نداره در اینجور مواقع یا باید اورژانسی بخوری یا قرص اچ دی بخری اخر شب تا سه شب یه دونه بخو ...

اچ دی با ال دی چه فرقی داره ؟ 

الان من ال دی خوردم پریودم دیر نشه ؟

نه هیچی نمیشه آره اچ دی فرق میکنه

اچ دی برا چی .بحز اینلا میدونی چی کنم پریود شم من کاربر راپونزلم یه بار اخرین بار من توپیدی 🥲😅

اچ دی برا چی .بحز اینلا میدونی چی کنم پریود شم من کاربر راپونزلم یه بار اخرین بار من توپیدی 🥲😅

من فقط همین دو تا قرص و میدونم که برای باز شدن پری بدرد میخورن آره شناختم گفتم که باز برمیگردی به شوهزت الکی ملت و سرکار گذاشتی

من فقط همین دو تا قرص و میدونم که برای باز شدن پری بدرد میخورن آره شناختم گفتم که باز برمیگردی به شو ...

چیکار به ملت دارم مگه مشاورس که .. سر کارشون گذاشته باشم یا نه 

من تاپیک درد دل میزنم این چه حرفیه اخه میزنی 

چیکار به ملت دارم مگه مشاورس که .. سر کارشون گذاشته باشم یا نه  من تاپیک درد دل میزنم این چه ح ...

مگه مشاوره رو اوسکولی سرکار بذاری کلی پول میدی مشاوره اونجا واقعیت و میگی ولی مردم... اوکی بیخیال شب خوش

مگه مشاوره رو اوسکولی سرکار بذاری کلی پول میدی مشاوره اونجا واقعیت و میگی ولی مردم... اوکی بیخیال شب ...

مگه من دارم مردم سر کار میذارم  اونجا هم همینجور بودین فک میکنید من قصد پر بازدیدی دارم اگه اینجور بود اون تاپیک ...که س ۶ صبح زدم میداشتم ۱۲ شب میزدم تا ده روز میموند تو پر بازدیدا  یا کاربری راپونزلم که همه میشناختن رو نمیبستم من اونی که هستم بازگو میکنم نمایش بازی نمیکنم که انقد بیکارم یعنی یکم به رفتاراتون فکر کنید لطفا بی نهایت بد بینید . اون تاپیکم تو این کاربریم دیدین ؟اینجا اسمش نمیگم

مگه مشاوره رو اوسکولی سرکار بذاری کلی پول میدی مشاوره اونجا واقعیت و میگی ولی مردم... اوکی بیخیال شب ...

تو هم این بدون قضاوت کردن مردم چه گناهی داره از هم صحبتی با شما این حرفاتون حالم بد میشه رو حیه من خیلی حساس ممنونم مرسی از راهنمایی هاتون شبخوش