2777
2789
عنوان

هیچوقت برا آشنا کار نکنید

172 بازدید | 11 پست

والا اشتباه محضه .. خیلی پشیمونم😔

چ🤌س تومن به آدم حقوق میدن کلی منت میذارن که انگار اگه به من کار نداده بودن من رو هوا مونده بودم و هیچکار دیگه ای پیدا نمیکردم

بعد آدم روشم نمیشه بهشون جواب بده 

پیش بقیه هم جوری رفتار میکنن انگار هرچی میخری اونا برات خریدن، به هرجا برسی  اونا تورو به اونجا رسوندن ..

حالا خوبه من از سر رودرواسی پیشنهاد کارشونو قبول کردم و وسط درس و هدفای خودم بودم. اگر خودم ازشون خواسته بودم بهم کار بدن چی!!!

این مدل کار کردن برام ارزشی نداره دیگه نمیخوام برم باید برم سراغ همون هدفای خودم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حال بدیه 😔 تو چیکار کردی اومدی بیرون یا موندی؟

مآل الان نیس قضیه واسه ۲نفرشون ۲سال مختلف دم عید رفتم کمک ولی دیگ توبه کردم،یکلام گفتم نمیخام بمونم ب مآمانشون و زناشونم گفتم ک حقمو درست ندادن راضی نیسم

الان گذشتم دیگ ولی هنوز توبه‌عه سرجاشه 

مآل الان نیس قضیه واسه ۲نفرشون ۲سال مختلف دم عید رفتم کمک ولی دیگ توبه کردم،یکلام گفتم نمیخام بمونم ...

واقعا منم باید توبه کنم

بدبختی من روم نمیشه حتی بگم دیگه نمیخوام برم

موافقم من آرایشگرم تو آرایشگاه صمیمی ترین دوستم کار میکردم بخدا 5 ماه من برای این آدم کار کردم هیچی پول نداد خیلی از دستش ناراحت شدم اصلا نمیبخشمش گذاشتمش کنار چند بار بهش گفتم ناراحت شد منم پولی بهم نداد گذاشتمش کنار 

موافقم من آرایشگرم تو آرایشگاه صمیمی ترین دوستم کار میکردم بخدا 5 ماه من برای این آدم کار کردم هیچی ...

همون تازه بخوای حقتو بگیری اونا شاکی میشن!! 

با صدپشت غریبه آدم راحتتره بخدا

همون تازه بخوای حقتو بگیری اونا شاکی میشن!!  با صدپشت غریبه آدم راحتتره بخدا

دقیقا. جالبه حق خودتو حاضر نیستن بهت بدن. 

من لیفت و لمینت مژه کار میکردم مواد گرون میخریدم هیچی در نیاوردم رایگان براش انجام دادم آدم با غریبه کار کنه بهتره