2777
2789
عنوان

چکار کنم بتونم فراموشش کنم?

212 بازدید | 18 پست

یکی خیلی خیلی دوست دارم نه عاشقشم..ولی اون به اندازه من نه.معمولیه..چکار کنم?بفهمم اصلا دوستم داره چقد داره؟ 

راه حل بدین شاید بتونم فراموشش کنم

ممنون

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش عبور کن

نمون توش 

اگه میخوای فراموشش کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو که خودت عاقل تر و بالغ تر از ما هسی وقتی میبینی خوب نیس زیاد نمیاد سمتت ولش کن چون اذیت میشی  ...

بهش وابسته شدم میدونی..آدم عاشق ک میشع دیگه عقلش از کار میفته..خیلی سخته

چجوری هر دفعه میام رد بشم باز بهش پیام میدم ..خیلی وابسته شدم

اگه واقعا میخوای بیخیالش شی

شماره آیدی هرچی که ازش داری رو حذف کن

پیام نده هربار اومد تو ذهنت احتمالا احساس غم داشته باشی این حس رو قبول کن و به خودت بگو تو تصمیم گرفتی تمومش کنی بعد به چیزهای دیگه فکر کن تو فکر اون غرق نشو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه واقعا میخوای بیخیالش شی شماره آیدی هرچی که ازش داری رو حذف کن پیام نده هربار اومد تو ذهنت احتم ...

فکر خوبیه..ممنون.خدا کنه بتونم.لطفا برام دعا کن.مرسی عزیزم

من 10سال از تو کوچیک ترم عشق فقط خودتی عشق وجود نداره 

واقعا همینه ک میگی.مردا عاشق نمیشن.ما خانمها این وسط له میشیم..مرسی گلم

فکر خوبیه..ممنون.خدا کنه بتونم.لطفا برام دعا کن.مرسی عزیزم

امیدوارم همون که درست و مناسبه به وقتش واست اتفاق بیوفته