2777
2789
عنوان

بارداری قبل عروسی

1525 بازدید | 18 پست

من عروسیم اویل آذرماه هست ولی الان حامله شدم تا اون موقع ۴ ماهم تمومه وارد ۵ ماه میشم کسایی که تجربه دارن میشه بیان بهم بگن چه کار کنم شکمم تو لباس عروسی عروسکی مشخص میشه؟ هیچ کسی از فامیل های همسرم نمیدونن حتی خانواده همسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا توی هیچ مدل لباس عروسی‌ پیدا نمیشه شکم...اما خب دیگه اذیت میشی سعی کن زودتر بتونین بگیری خیلی خودت راحت تر برقصی...چون توی بارداری نفست زودتر میگیره خسته میشی

از صبح باید ارایشگاه باشی

منم ی ماهم بود جشن گزفته بودیم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
عروسی نگیر برو ماه عسل بعداز زایمان برواتلیه عکس بگیر برای بچه جشن به دنیا اومدن بگیرین  چون ه ...

خانواده همسرم باغ گرفتن چون اولین پسرشون هست ارزو دارن هرچی به همسرم گفتم برو بهشون راستشو بگو ولی میگه نه بعد عروسی میگم الانم شکم دارم ولی خونه اونا میرم همش لباس گشاد میپوشم 

ببین اصلا توی هیچ مدل لباس عروسی‌ پیدا نمیشه شکم...اما خب دیگه اذیت میشی سعی کن زودتر بتونین بگیری خ ...

باز شما خوبی یکماهه گرفتی من میرم تو ۵ ماه روز عروسیم فشار خونم گرفتم اصلا یه اوضاعی شده خدا به دادم برسه وسط مجلس غش نکنم

دیگه وقتی به دنیا بیاد میفهمن خب ، الان کاراتونو ردیف کنین زودتر عروسی بگیریم یا هم برین ماه عسل اصل ...

باغ گرفتیم هرچی خواستیم زودتر بگیرم باغ های خوب جا نداشتن مجبور شدیم هفته اول آذر بگیریم 

باز شما خوبی یکماهه گرفتی من میرم تو ۵ ماه روز عروسیم فشار خونم گرفتم اصلا یه اوضاعی شده خدا به دادم ...

هیچ راهی نیست زودتر بگیر؟!

وضع مالی تون چطوره!؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
باغ گرفتیم هرچی خواستیم زودتر بگیرم باغ های خوب جا نداشتن مجبور شدیم هفته اول آذر بگیریم 

خب دیگه برنامه ات عوض کن تالار بگیر یا اینکه بیشتر بگرد باغهای دیگه

خب دیگه برنامه ات عوض کن تالار بگیر یا اینکه بیشتر بگرد باغهای دیگه

بدبختی اینجاس پول دادیم قرارداد بستیم تموم شده منم موقع قرارداد نمیتونستم هیچی بگم داد بزنم بگم بابا من حامله ام بیخیال عروسی بشین شوهرم میگه حق نداری به خانوادم بگی دوست ندارم بفهمن کلا گیر کردم 

هیچ راهی نیست زودتر بگیر؟! وضع مالی تون چطوره!؟

نه واقعا راهی نیست باغ تالار گرفتیم کلی هزینه عروسی کردیم خانواده همسرم به تمام فامیلاشون تاریخ عروسی هم گفتن شاد و خوشحالن نمیدونن که نوه اشونم قاچاقی دارم میارم تو باغ خخخخ 

عروسیت میوفته چند هفته من هفته ۲۱ عروسی خواهرم بود لباس کلوش گرفتم شکمم کوچیک بود اصلا مشخص نبود همه میگفتن معلوم نیست  واسه رقصم همش وسط بود ولی احتیاط میکردم وسطا ی استراحتی میدادم ب خودم نگران نباش عروسی بگیر خوش بگذرون

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره