من عروسیم اویل آذرماه هست ولی الان حامله شدم تا اون موقع ۴ ماهم تمومه وارد ۵ ماه میشم کسایی که تجربه دارن میشه بیان بهم بگن چه کار کنم شکمم تو لباس عروسی عروسکی مشخص میشه؟ هیچ کسی از فامیل های همسرم نمیدونن حتی خانواده همسرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
عروسی نگیر برو ماه عسل بعداز زایمان برواتلیه عکس بگیر برای بچه جشن به دنیا اومدن بگیرین چون ه ...
خانواده همسرم باغ گرفتن چون اولین پسرشون هست ارزو دارن هرچی به همسرم گفتم برو بهشون راستشو بگو ولی میگه نه بعد عروسی میگم الانم شکم دارم ولی خونه اونا میرم همش لباس گشاد میپوشم
باز شما خوبی یکماهه گرفتی من میرم تو ۵ ماه روز عروسیم فشار خونم گرفتم اصلا یه اوضاعی شده خدا به دادم ...
هیچ راهی نیست زودتر بگیر؟!
وضع مالی تون چطوره!؟
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
باغ گرفتیم هرچی خواستیم زودتر بگیرم باغ های خوب جا نداشتن مجبور شدیم هفته اول آذر بگیریم
خب دیگه برنامه ات عوض کن تالار بگیر یا اینکه بیشتر بگرد باغهای دیگه
نه واقعا راهی نیست باغ تالار گرفتیم کلی هزینه عروسی کردیم خانواده همسرم به تمام فامیلاشون تاریخ عروسی هم گفتن شاد و خوشحالن نمیدونن که نوه اشونم قاچاقی دارم میارم تو باغ خخخخ
عروسیت میوفته چند هفته من هفته ۲۱ عروسی خواهرم بود لباس کلوش گرفتم شکمم کوچیک بود اصلا مشخص نبود همه میگفتن معلوم نیست واسه رقصم همش وسط بود ولی احتیاط میکردم وسطا ی استراحتی میدادم ب خودم نگران نباش عروسی بگیر خوش بگذرون
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره